|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ σου είπα..για μένα βάλε 3-4 moonstone δεξιά που δεν έχεις πέτρες...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν θέλω να βάλω άλλες πέτρες μέσα γι'αυτό λέω να κάνει την δουλειά κάποιος σωλήνας. |
|
||||
|
||||
![]()
Παναγιώτη δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μου ακούγεται ωραία ιδέα.
....δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις (αν δεν λογαριάζεις να τα βγάλεις τα μικρά από το ενυδρείο ή να προσθέσεις πέτρες) Το πιο ασφαλές (όπως το φαντάζουμε) είναι να πάρεις λάστιχο φίλτρου να το κόψεις κομματάκια 3-4 εκ. και να τα δέσεις μαζί σαν κυψέλη (με 4-5 κομμάτια η κάθε δέσμη) Κάνε 3-4 τέτοια και στερέωσε τα σε διάφορες θέσεις μέσα στις πέτρες. .........αν πετύχει ενημέρωσέ μας και εμάς! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να ανοίγω τα φώτα ή όχι?
|
|
||||
|
||||
![]()
καλυτερα μην τα αναβεις και μην πολυ πλησιαζεις το ενυδρειο σου
γενικα θελουν ησυχια αν ειναι πρωτη φορα μπορει να μην καταφερει να τα κρατηση ευχομαι να πανε ολα καλα. α και κατι αλλο η στοματοεπουαζουσες δεν κανουν πανω απο 15-20μωρα και αν ειναι και η πρωτη φορα μπορει και πιο λιγα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να μην τα ανοίγω έ? Μέχρι πότε? Εσένα στις πρώτες γέννες τα έβγαλαν ή τα έφαγαν? |
|
||||
|
||||
![]()
την πρωτη φορα που την ειδα μουκωμενη
μετα απο 10μερες ξεμπουκωθηκε χωρις να την μεταφερω αλλου και χωρις φωτα και στρες απλα ετυχε. σε σενα μπορει να τα κρατηση δεν ξερεις απλα στην αρχη η μανα ειναι απειρη και δεν ξερει πως να διαχειριστη την κατασταση, μετα που θα μαθει θα εχει πολυ καλυτερα αποτελεσματα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά πείτε μου έναν λόγω να μην ανάβει τα φώτα;;
![]() Που το είδατε αυτό; Παράθεση:
![]() Δεν νομίζω καμία mbuna θηλυκιά να βγάζει 60 μικρά που έγραψες.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
είναι μπουκωμένη? | demka27 | Malawi | 8 | 03-06-09 22:31 |
Μάλλον είναι μπουκωμένη | ANXRI | Malawi | 14 | 21-12-08 00:35 |
Frontosa μπουκωμένη stop | GEORGIOS | Tanganyika | 14 | 10-02-06 22:19 |
Επιτέλους μπουκωμένη labido!!! | Filippos | Malawi | 25 | 20-12-05 01:26 |