|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο σου, αλλά μου φαίνεται λίγο άδειο. Ίσως ένα φόντο(μαύρο)όπωε είπαν και οι άλλοι, και κανα φυτό(ειδικά καμια valisneria gigandea) θα ήταν ότι πρέπει.
Μία ερώτιση: Τα ψαράκια σου τι μέγεθος έχουν? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το φοντο το εχω παρει κ θα μπει σε μια βδομαδα περιπου που θα γινει αλλαγη νερου. Οσο για φυτα θα αργησω να βαλω λιγο μιας κ το προηγουμενο σεταπ ηταν αμαζονιου κ το ειχα πηγμενο στα φυτα. Το μεγεθος ειναι απο 1.5 ποντο εως 2.5 ποντους ισως κ 3. Γιατι?
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο πολυ ωραιο!κανονικα θα επρεπε να ειχες ξεμπερδεψει και το χαρτονι απο πισω για να μην εχεις μετακινησεις!!!αν μπορεις προσπαθησε να το περασεις ετσι οπως ειναι, γιατι μια οποιαδηποτε κινηση τωρα, μπορει να αποβει μοιραια και να σπασεις κανα γυαλι! το μονο που δε μ'αρεσει στο στησιμο ειναι εκεινη η πετρα στην μεση κατω,στο χαλικι!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη η πετρα ειναι εκει για να μικρηνει το τουνελ που υπαρχει απο πισω της κ να το κανει πιο μικρο σαν κρυπτη-περασμα. Κ δεν ειναι χαλικι ο βυθος αλλα αμμος ενυδρειακη 0.5-1χλ.
|
||||
|
||||
![]()
Επανερχομαι με νεα φωτο με το φοντο αυτη τη φορα. Προτιμησα κατι σε γκριζο κ οχι εντελως μαυρο αφου ετσι χανεται στο φοντο κ το μπαστουνι της εισαγωγης του φιλτρου...
|
||||
|
||||
![]()
To φόντο καλό είναι.
Το ενυδρείο δεν το έχεις στήσει? γιατί στην συγκεκριμένη φωτό δεν είναι στημένο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ρώτησα το μέγεθος, γιατί μου φάνηκαν μεγαλύτερα(νόμιζα ότι είναι 1 πόντο), αλλά αφού είναι όπως τα λές, εντάξει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
RIO 240 TANK MALAWI | kws | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 15-01-11 09:55 |
Pseudotropheus Demasoni ( Species Tank ) | gta__156 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 50 | 02-01-11 12:30 |
200 lt,malawi tank | vag0s | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 27-12-09 02:02 |
My malawi tank /120l | manousos | Malawi | 8 | 10-09-08 21:55 |
kribensis spieces tank 54lt | lousfakos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 12 | 09-09-08 23:44 |