|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
πας στο βιβλιοπωλειο περνεις μαυρα κανσον χαρτονια οσα χρειαζονται για το μεγεθος του ενυδρειου. τα κολλας με διπλης οψεος ωστε να παταει το ενα πανω στο αλλο και ενισχυεις απο πισω με ζελοτειπ. ετσι δεν φαινονται οι κολλησεις. και μετα το κολλας στο ενυδρειο με ταινια η το φρακαρεις στα ξυλα του ενυδρειου κ.τ.λ. με 5 ευρω εισαι ετοιμος!
50χ70 ειναι το καθενα |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο μου αρεσει.
Σε καθε περιπτωση το φοντο μπαινει εσωτερικα? ειται ειναι βινυλιο ειται ειναι πλαστικη μπογια ειται χαρτονι ? δεν εχω σιγουρευτει ακομα ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ektorakos : 28-12-11 στις 16:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
εξωτερικα ολα στο πισω μερος του ενυδρειο. τπτ μεσα στο νερο! για τα φιλτρα εγω θα σου προτεινα να κρατησεις το εσωτερικο και να βαλεις και ενα καλο εξωτερικο. το κρυβεις και πισω απο τις πετρες και μια χαρα. θα σου μεινουν τα λεφτα να παρεις τα ψαρια ειναι και ακριβες οι αφρικανες! αντιχλωριο σου προτεινο το saechem prime ειδικα για τα λιτρα σου ειναι οτι πρεπει θα σου κρατησει πολυ καιρο!!
http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=551 το 250ml τουλαχιστον |
|
||||
|
||||
![]()
Για φόντο (εξωτερικά
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() και ολοι σας παιδια. ευχαριστω πολυ! ------------------------- καλημερα! μετα απο λιγο ψαξιμο που εκανα δεν νομιζω να εχω προβλημα με το βινυλιο για το φοντο. εχει γυαλιστερο και ματ. κλεινω προς το ματ αλλα φανταζομαι οτι κανουν και τα δυο. εμαθα και πως τοποθετειται με το σαπουνονερο. παμε λιγο στο θεμα με τα φυτα. θα ηθελα να βαλω λιιιγα φυτα ετσι να σπασει λιγο η νταμαριλα. ευκολα και απλα πχ βαλισνεριες. χρειαζομαι λιπασματα και υποστρωμα? η παμε κατευθειαν σε αμμο ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ektorakos : 29-12-11 στις 10:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε υποστρώματα, ούτε λιπάσματα. Μόνο άμμο ψιλή.
Φυτά: βαλισνέριες, crinum, pteropus, ανούμπιες..... |
|
||||
|
||||
![]()
τις επομενες μερες θα παω μια βολτα απο τον Ερμη για αμμο και πετρες.
νομιζω δεν εχω περιορισμο σχετικα με τις ασβεστολιθικες μιας και το προοριζω για αφρικη. Σκεφτομαι αυτες τις moonstone. εχουν απο μονες τους τρυπες για τα ψαρια. δεν θα ειναι δυσκολο πιστευω να τους δημιουργησω τις κρυψωνες. απο την αλλη δεν δειχνουν και πολυ φυσικες. καποιος βεβαια εχει κανει ενυδρειο με αυτες και μου ειχε αρεσει. επισης στο site τους μου αρεσαν και αυτες οι Γνευσιου. http://www.votsalo.net/Products/Gard...eis-Stone.aspx αμμο χαλαζιακη περιπου 60 κιλα λεω να παρω. εχει κιτρινη και λευκη. οπτικα προτιμω την λευκη αλλα μην φαινεται πολυ η μπιχλα φοβαμαι. εννοειται οτι θα καθαριζω το ενυδρειο αλλα να βοηθησει λιγο και το περιβαλλον. να αναμειξω κιτρινη και λευκη φανταζομαι γινεται. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΜΕ | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 15-11-11 23:55 |
Ενυδρειο 400λτ τανγκανικα... | imichal | Tanganyika | 31 | 15-08-11 12:34 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |