|
|
||||
|
||||
![]()
εχω το συγκεκριμενο φιλτρο και το ενυδρειο του
το εχω εδω και ενα χρονο και το καθαριζω ανα 2μηνο εχω μεσα τωρα ανθρακα (οχι αυτον που ειχε) ο ανθρακας ειναι βιολογικο υλικο και μαζι με το σφουγγαρι συγκρατουν τα βακτηρια αργοτερα θα βαλω υαλοβαμβακα βαζω της jbl το micromec σε μπαλακια που ειναι και χωραει μια χαρα και εγω χρυσοψαρα εχω! στο 60 λιτρο εχω πλεκο *καλο ειναι στα νεοστημενα ενυδρεια να βαζουμε για καποιους μηνες ανθρακα και αργοτερα αλλαζουμε για λογους "καραντινας"
|
||||
|
||||
![]()
δεν ενδεικνυται παντα η χρηση ανθρακα. π.χ. δε μπορει να τοποθετηθει σε ενυδρεια που ριχνουμε λιπασμα για τα φυτα καθως τα δεσμευει.
τι εννοεις εφη "για λογους καραντινας"?
|
||||
|
||||
![]()
οταν εισαγουμε νεα ψαρια
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα έχω αυτο το φιλτρο και δεν έχω βγάλει το μαύρο σφουγκαρι το ενυδρειο είναι φυτεμενο πρέπει να το βγάλω ?χρησιμοποιώ λίπασμα και εξελ δηλ αυτα πανε στραφι τα αποροφο ο ανθρακας?το ενυδρειο τρέχει 5 μήνες τι μπορω να κάνω για να το αντικαταστισω και μα μην χάσω την βιολογία που έχει επάνω ? στο καλάθι που έχει επάνω με τον άνθρακα έχω βαλει μακαρονι .
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση σχετικα με στρωσιμο ενυδρειου με αμμωνια | sefis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 15-04-11 20:29 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ | gdimit | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 11-03-11 20:11 |
Ερωτηση Σχετικα Με Τα Pleco | mikele | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 59 | 04-06-07 10:16 |
μια ερωτηση σχετικα με τα corydoras | mikele | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 28-09-06 17:14 |
Σχετικα Με Φιλτρο | ΚΑΡΠΙΔΑ ΤΖΙΝΙΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 16-08-05 08:48 |