Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από STELIOS1983
καταρχην το σκιμμερ αυτο atb hang on εχει επιλογη να διαλεξεις αναμεσα σε δυο αντλιες οποιες θελεις εσυ,aquabee2001 η eheim 1250 και οι δυο το ιδιο μικρες!εχει μικρη αντλια(aquabee2001 την ιδια deltec mce600) η αμα διαλεξεις την eheim τοτε ειναι το ιδιο σαν να πηγαινεις με το blue300 που φοραει την or2500)
|
Βασικά συγκρίνεις μια από τις κορυφαίες μάρκες για skimmer με μια από τις χειρότερες κάνοντας σύγκριση μόνο των λίτρων των αντλιών. Σημασία έχει και ο σχεδιασμός του skimmer αλλά και η δυνατότητα άντλησης αέρα που έχει η κάθε αντλία.
Ξέρω παιδί που εχει το ATB 3 χρόνια σε 800 λίτρα ενυδρείο με την eheim και είναι πολύ ευχαριστημένος. Αν λοιπόν η ΑΤΒ το δίνει για τα λίτρα σου σκέψου το.
Γενικά δες αν σε "παίρνει" ο χωρος για εξωτερικό skimmer. H deltec έχει αρκετά που σίγουρα σε καλύπτουν αλλά πρέπει να έχεις χώρο δίπλα στο ενυδρείο για να τα βάλεις.