|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
spartak αμα θες στηλε μου 5-6 ή λιγοτερα ή και παραπανω πχ καμια 40αρια να τα ταισω στα dwarf puffer...
|
||||
|
||||
![]()
...κάτσε να δούμε αν θα βγούν...καπάκι την άλλη ημέρα βρήκα και άλλο αβγό πάνω στο καπάκι και ποιο μεγάλο από το πρώτο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε λυπάμαι με τη καλή έννοια τι θα τα κανείς δεν ξέρω...
|
||||
|
||||
![]()
...τα ξήλωσα
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδιά γιατί λέτε να τα πετάξει
έτσι κιαλλιώς οταν φτάσουν σε μέγεθος που επιβαρύνουν το ενυδρείο μπορεί να τα βγάλει με το χέρι ενα ενα... μέχρι τοτε το να χει 70 σαλιγκαράκια μικρότερα του 1 εκ δε νομίζω να ειναι πρόβλημα |
|
||||
|
||||
![]()
αμαρτία είναι να τους δίνεις apple τόσους λαθρεπιβάτες μπορείς να έχεις για να τα ταΐζεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πριν από 3 μήνες άφησα να εκκολαφθούν 3 τσαμπιά από snails. Το αποτέλεσμα περισσότερα από 400 σαλιγκάρια, έδωσα σε συμφορουμίτες έδωσα σε όλα σχεδόν τα μαγαζιά της Πάτρας κι έχω ακόμη καμιά εικοσαριά. Τα λίτρα μου είναι 240 και αν καταλάβεις ότι τα σαλιγκάρια είναι μηχανές που τρώνε συνεχώς, τότε εύκολα θα καταλάβεις ότι για πλάκα όσο μικρά κι αν είναι κάνουν τον βυθό μαύρο χάλι. Επί πλέον αλλάζουν το ph του νερού κι επιτίθενται σε ότι φυτό υπάρχει όση τροφή κι αν τους ρίξεις.
Από τότε έχω αφαιρέσει πάνω από 10 τσαμπιά από το ενυδρείο μου, δεν θέλω ούτε να φανταστώ με πόσα σαλιγκάρια θα ήμουν τώρα αν επέτρεπα όλον αυτόν τον οργασμό αναπαραγωγής. Τα πρώτα τσαμπιά έσκασαν σχεδόν μαζί με διαφορά 2-3 ημέρες κι έβλεπα τα μικρά νεογέννητα να πέφτουν στο νερό, μετά τα έχασα. Κρίμα σκέφτηκα μιας και είμαι άπειρος τα πέθανα τα κακόμοιρα, ώσπου μια ημέρα έβλεπα τον βυθό να κινείται και νόμιζα πως πρέπει επειγόντως να πάω οφθαλμίατρο. χαχαχαχαχα Ήταν μια κινούμενη μάζα από σαλιγκάρια που σουλατσάριζε. Σκέψου από τώρα τι θα τα κάνεις και σε ποιόν θα τα δώσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πειραζει τα εδωσες σε φιλους επιασαν τοπο τα σαλιγκαρια σου .
Ειχα και εγω γεννες παλια και τα μοιραζα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΟΣ! Γέννησε η μελανοταινία! Τώρα τι κάνω; | aquaman | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 21 | 03-10-09 19:48 |
Τι είδος είναι τούτο? | PascM | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-03-08 11:31 |
Τώρα τι κάνω;;;; | MiziGr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 16-10-07 15:21 |
Γεννητούρια πριν 30 λεπτά! Τι κάνω τώρα? | xatzargyros | Αναπαραγωγή | 4 | 05-03-05 22:59 |