|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ ομορφο μπραβο!η bacopa caroliniana ειναι πολυ ωραια και δειχνει πολυ σαυτη την ποσοτητα,δινει χρωμα.εχω μια αντιρηση για την ιχθυοσυνθεση σου,αφου καποια ειδη σε συνθηκες ειναι οριακα στο Ph και πανω απο οριακα σε σκληροτητα.αλλα με μια πρωτη ματια λεω τη γνωμη μου γιατι το στησιμο του οπτικα μου φερνει πιο πολυ σε ασιατικο ενω η ιχθυοσυνθεση ειναι μπερδεμενη και με νοτια αμερικη.παντως ειναι πολυ ομορφο
![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
παρουσιαση κοινωνικου ενυδρειου 120lt | s-vitzi | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 30-10-15 09:15 |
Παρουσιαση Φυτεμενου Ενυδρειου 200lt. | kifinas | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 30 | 13-05-11 02:01 |
Παρουσιαση κοινωνικου No2 | johnbaz | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 07-02-11 15:46 |
Παρουσιαση 1ου φυτεμενου ενυδρειου | sefis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 26-03-10 00:08 |