|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ θα το κοιτάξω σ' ευχαριστώ πολύ!!! Μόλις αποφασίσω πόσα lt θα είναι το ενυδρείο ποιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα μου?
|
|
||||
|
||||
![]()
για μενα πηστεβω μετα ειναι το σκιμερ και μετα το φως......το σκιμερ ειναι η καρδια του θαλασσινου
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Προτού ξεκινήσεις, διάβασε όλα τα υπομνήματα που υπάρχουν.
Θα βρεις πολλές απαντήσεις σε πολλές απορίες που έχεις... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχω στρωθεί στο διάβασμα εδώ κ καιρό!!! Απλά μου αρέσει τόσο πολύ να ασχολούμαι με ενυδρεία κ επειδή τώρα βαδίζω σε άγνωστα μονοπάτια θέλω να το κάνω όσο πιο σωστά γίνεται. Αυτές τις μέρες ίσως ανέβω Αθήνα γιαυτό όποιος από σας γνωρίζει κάποιο καλό pet shop να πάω να ρίξω μια ματιά κ να ενημερωθώ ας μου πει διεύθυνση. Να στε καλά κ πάλι κ χρόνια πολλά!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ερθεις απο Μυκονο πας και με τα ποδια στον Υδατινο Κοσμο
Αιγαλεω 23 κ Μεθωνης 61 210-4629700 Ζητα τον Αποστολο |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ποια περιοχή βρίσκεται?
|
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία Ενυδρείου Τροπικού Υφάλου (Reef) Συμβουλές Τεχνικές Λύσεις | accnt | Reef | 9 | 10-04-17 08:49 |
Στρώσιμο ενυδρείου REEF προετοιμασία νερού | marios | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 19-07-07 10:05 |
Ενδεικτικό Κόστος Συντήρησης Reef Ενυδρείου | george | Λοιπός εξοπλισμός | 34 | 31-12-06 19:06 |
Είδη Φωτισμού Reef Ενυδρείου | accnt | Reef | 0 | 07-12-06 08:51 |
Συνδυασμός reef και γλυκού νερού ενυδρείου | leonm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 24-07-06 16:16 |