|
|
|||
|
|||
![]()
οσο διαβαζω τοσο περισσοτερο μπερδευομαι..μου αρεσαν εξαρχης οι ροδοστομοι και οι ξιφοφοροι.αρα με βλεπω για μια τετοια προσπαθεια...λιγα ειδη και σε κοπαδια
|
|
|||
|
|||
![]()
καλη επιλογη οι ροδοστομοι! και μενα μου αρεσουν πολυ αλλα απο τωρα αντιπαθω σχεδον τους ξυφοφορους κανανε την αναγκη τους διπλα στην αεραντλια και γεμισε ολο το ενυδρειο ειναι λιγο βρωμικα απ οτι καταλαβα,τεσπα.απο τους ξυφοφορους να υπολογιζεις γεννες καθως μπαινουν σε χαρεμι 1 αρσενικο 3 θυλικα.στους ροδοστομους δεν ξερω να ξεχωριζω το φυλο τους αλλα θα ηθελα πολυ να δω γεννες.για 200 λιτρα δεν ξερω και ποσα μπορεις να βαλεις συνολο ψαρακια.υπολογισε το τελικο μεγεθος του ψαριου και εχε στο μυαλο σου οτι 1cm ψαριου θελει 2λ νερο.κανε την μεθοδο των 3ειων και θα δεις τι σου απομενει.υπολογιζε επισις οτι μετα τα φυτα βραχια κτλπ αν θα βαλεις μεσα χανεις μερικα λιτρα
|
|
|||
|
|||
![]()
να ρωτησω κατι??οι γεννες λιγο με φοβιζουν..δε μπορω να τις αποφυγω????οι ροδοστομοι βρισκονται ευκολα??
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι καλε ροδοστομοι εχει σχεδον παντου κοιτα αρχηκα αν πουλαει κανεις εδω στις μικρες αγγελιες (αν και δεν εχω δει ποτε για ροδοστομους) αλλιως σε οπιο πετ σοπ και να πας θα βρεις. κοντα μας ειναι του χολαργου που εχει(προχθες πηγα και ειχε τουλαχιστον) απο παγκρατι μερια δεν ξερω αν εχει κατι.οσο αναφορα τις γεννες δεν μπορω να σου πω δεν ξερω κατι περιμενε να παρεις και απαντισεις απο καπιον αλλο πιο εμπειρο.το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν μπορεις να τις αποφηγεις γιατι αν βαλεις 3 4 αρσενικα θα τσακωνονται μεταξυ τους εκτος και αν βαλεις μονο θυλικα οπου εχω διαβασει πως σε τετοια περιπτωση η μια θυλικια περνει τον ρολο του αρσενικου και και αναπτυσει κανονικα τις λειτουργιες του(γεννετικα οργανα μακρυα ουρα κτλπ) μονο που ειναι στειροhttp://www.tsamisaquarium.gr/Selides...us_helleri.htm διαβασε και αυτο.θα σου προτινα και γαρυδουλες αλλα γενοβολανε και αυτες σαν τα κουνελια η μαλλον σαν τα guppy :P
|
|
|||
|
|||
![]()
χολαργο που κοντα ειναι???ελεγα να παω κατω αθηνας αλλα διαβασα πολλα αρνητικα σχολια..
|
|
|||
|
|||
![]()
μεταφορικο εχεις αρχικα;τα ψαρακια δεν αντεχουν και ωωωωωρες μεσα στο σακουλακι που στα βαζουν. κανα μισαωρακι μια ωριτσα.βγαινεις μεσογειων και πας δεξια περνας εθνικη αμυνα στο αριστερο σου χερι.δεν εχει και σταση μετρο κοντα. . .
|
|
|||
|
|||
![]()
μηχανη..αλλα αν δε κανει για το κρυο μπορω να βρω και αθτοκινητο..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγη set up | eimaste aR21rwstoi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 06-05-11 17:01 |
Αλλαγη | ΓΙΑΝΝΗ | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 06-01-11 17:54 |
αλλαγη ψαριων.. | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 29-10-09 23:32 |
μετρησεις και αλλαγη ψαριων | tonisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 20-02-09 17:16 |
αλλαγη | GODLIGHT | Greek Aquarist's Boards | 6 | 25-10-06 13:47 |