|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
επεσε πολυ σπιρουλινα!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μια ερώτιση: Τι ψάρια είναι τα saulosi? Φυτοφάγα, παμφάγα ή σαρκοφάγα? Έχω την εντύπωση οτι είναι φυτοφάγα. Τι είναι καλό να τους δίνω? Και το αρσενικό θα δώσει κι'άλλο χρώμα ή θα μείνει έτσι? ![]() ------------------------- Παρατηρώ ότι το αρσενικό όταν θέλει να κάνει επείδειξη στα θυλ., ή όταν θέλει να το ταίσω, κάνει τι χρώμα του πιο έντονο(δηλ το σκουραίνει. γίνεται σαν ντεμασονι) Σας έχει ξανασυμβεί? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Παναγιώτης Κ : 22-12-11 στις 17:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
φυτοφαγα. καλη και αξιολογη πηγη και με πληροφοριες διατροφης.. http://www.cichlid-forum.com/profile...gory.php?cat=2
![]() οπως πολλα αλλα ψαρια ετσι και αυτες οι κιχλιδες "επικοινωνουν" και με τις αλλαγες στα χρωματα τους.
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα είναι η μέρα της αλλαγής νερού. Τα ψάρια έχουν 2 βδομάδες ακριβώς που μπήκαν.
Τι μου προτείνετε? Να βάλω σκούπα? Να τραβήξω απλά το νερό? Να βγάλω και τις σκατούλες? Θέλω να κάνω καλή δουλειά χωρίς να στρεσαριστούν τα ψάρια μου. Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα σε 2 βδομάδες γέμισε ακαθαρσίες ο βυθός;
![]() Με τι φίλτρο-α το δουλεύεις; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παρεπιπτώντος, τα ψάρια συνηθίζουν μέρα με τη μέρα, και γίνονται όλο και πιο φιλικά. |
|
||||
|
||||
![]()
Μου φαίνεται περίεργο γιατί εμένα 6 μήνες που τρέχει τώρα το ενυδρείο δεν έχει χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσω σκούπα βυθού..και εσένα απτις πρώτες εβδομάδες έμειναν ακαθαρσίες!
Γιαυτό και ρώτησα με τι φιλτράρεις.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αίμα στα Πτερύγια; | John T | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 07-05-05 19:55 |
Μεγάλο σπυρί με αίμα | notios_n | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 16-05-04 01:10 |
αίμα στο δεξί πτερύγιο κινέζου | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 19-05-03 10:19 |