|
|
||||
|
||||
![]()
Πηγαινε και κοιτα στα anubias γιατι εριξαν και αλλο τις τιμες 60% εκπτωση εβαλαν.
Εγω ειχα juwel και τωρα anubias το οποιο ειναι μια χαρα και με το παραπανω για τα λεφτα του. Και μια παρατηρηση δικια μου βαζουν και πιο χοντρα κρυσταλλα. |
|
||||
|
||||
![]()
για σωλήνες, καλωδια κτλ εχουν απο πισω τερμα πανω κωψιμο για να περνάνε!
δε μας είπες ,τι θα φιλοξενήσεις στο ενυδρείο;;;;
|
||||
|
||||
![]()
αν θες εγγυηση(υπο προυποθεσεις) πας σε Juwel.αν τα λεφτα ειναι θεμα κοιτα τα anubias.με 60% εκπτωση σε ενυδρειο και βαση ειναι πολυ οικονομικα αυτο τον καιρο
![]() παντως αν ειναι να σου κατσει μαπα καρπουζι θα σου κατσει οσα λεφτα και να δωσεις και οτι και να παρεις.οχι οτι τα Juwel δεν αξιζουνε τα λεφτα τους φυσικα,αλλα αν το κριτηριο ειναι μονο η εγγυηση δε νομιζω πως αξιζει και πολλα γιατι αμα σου τυχει,θα τρεχεις ετσι κιαλλιως ![]() αναλογα πως το βλεπεις βεβαια. για εξοπλισμο κλπ,δεν το συζηταμε,σιγουρα juwel.ετσι κιαλλιως τα anubias δεν εχουνε.οσα ειδα εγω δηλαδη τις τελευταιες μερες.και ειδα αρκετα. |
|
||||
|
||||
![]()
Καπου υπαρχει ενα παρομοιο θεμα
Μια χαρα ενυδρεια ειναι τα anubias, 2 χρονια τα δουλευω μπορω να πω καλυτερα απ τα juwel γιατι ειχα και juwel παλαιοτερα Κοιτα τι σε συμφερει απο θεμα τιμης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον,πηγα και σ ενα αλλο καταστημα μηπως και βρω ακρη για το rio 180 αλλα μια απ τα ιδια..ιδεα δεν εχουν καν αν θα ξανα ερθει..γιατι ομως;;ειδα ξανα το rio 125 και δεν ξερω γιατι αλλα μου φανηκε μικρο..υπολογισμενα απο την juwel ειναι τα 125 καθαρα αλλα φανταζομαι χωρις χαλικι-αμμο,πετρες κτλ..αρα παμε περιπου 110 καθαρα,βασει διαστασεων ομως μου βγαινει 145 λιτρα.Το anubias ''rio 180'' εχει με σημερινη τιμη 260 ευρω και βασει διαστασεων ειναι 100*42*65 που μου βγαινει 273 λιτρα αλλα γιατι λεει 180;απο ποιοτητα κατασκευης η αληθεια ειναι πως δεν καταλαβα και τρελη διαφορα..Μεσα θα μπουν 4 fancy χρυσοψαρα και φυτα απλων απαιτησεων (ανουμπια,κερατοφυλλο)...ουφ δεν ξερω..και τα μεταχειρισμενα τα ψιλοφοβαμαι ,ασε που για να βρεις και το ενυδρειο που θελεις,και το χρωμα που θελεις και τη βαση και την τιμη...
![]() Πριν ρωτησα πως μπαινουν τα σωληνακια στο ενυδρειο αν δεν θελεις να τρυπησεις το καπακι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για σωλήνες, καλωδια κτλ εχουν απο πισω τερμα πανω κωψιμο(στην ΄΄πλάτη΄΄) για να περνάνε!
απο κει και μετα ότι δεν χωράει ενα κοψιματάκι ισως χριαστεί! στα anubias
|
||||
|
||||
![]()
οκ τοτε..η αληθεια ειναι πως δεν μπορεσα να δω την πισω πλευρα του ενυδρειου ετσι οπως τα ειχαν βαλει..
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=evina;638136]Το anubias ''rio 180'' εχει με σημερινη τιμη 260 ευρω και βασει διαστασεων ειναι 100*42*65 που μου βγαινει 273 λιτρα αλλα γιατι λεει 180;
Το ριο πρωτα απο ολα δεν εχει 65 ποντους υψος.Το καθαρο του υψος(που γεμιζει με νερο)ειναι(απο οσο θυμαμαι 48-49ποντους.Το μηκος(εσωτερικα του ενυδρειου)ειναι 98 ποντους και το φαρδος νομιζω ειναι 38.Οποτε 0,98χ0.38χ0,49=182λιτρα.
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Γιαννης Μ5;638151]
Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη evina : 20-12-11 στις 22:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υπαρχει το αντιστοιχο 240..το ειδα χθες!!αλλα δεν ρωτησα τιμουλα..θα περασω ομως ξανα μεσα στην εβδομαδα και θα ρωτησω.Λογικα κανα 300αρι θα εχει μαζι με τη βαση ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μου κανες την καρδια περβολι πρωινιατικα ακου κανα 300ρι ..αχαχχαχααχ
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ασε τα site και πηγαινε σε ενα καταστημα να τα ξαναδεις απο κοντα και νασαι σιγουρη για τις τιμες.εμενα καλη τιμη μου φαινονται τα 292 ευρω για ενυδρειο και βαση μου φαινονται πολυ καλα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον..ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ...στο φυλλαδιο αναγραφει ενυδρειο 150χ50χ65 392 με την βαση...επειδη με ενδιαφερει..μπορει να μου πει καποιος τι γινεται...διπλα γραφει 240λιτρα ..εγω που το μετρησα (με πραξεις) μου βγαινει 400(περιπου καθαρα)...εχουν κανει λαθος στα λιτρα στην τιμη στις διαστασεις ή ειναι αληθινα και θα αποκτησω νεο ενυδρειο ??
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη evina : 22-12-11 στις 02:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶νοιγμα φωτιστικού Juwel - Anubias - Elite | crazyio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 16-06-11 11:42 |
νεος με juwel 600 record 63l | ep82 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 18-05-11 15:01 |
Αγορα Νεου Ενυδρειου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-09-06 23:59 |