|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γιωργαρα ....ισως εδωσα μονος μου την απαντηση στο ρητορικο ερωτημα μου..αφενος απλα απαντησα στον φιλο οσον αφορα το λιπασμα..αφετερου...ηθελα να κανω λογο για τα φυτεμενα ενυδρεια τα οποια οι δισκοι ειναι μαζι με κοπαδοψαρα το κυριο ειδος του ενυδρειου....θα μου πεις αυτα ειναι εξαιρεσεις....ναι οκ ..αλλα τοτε??
------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 20-12-11 στις 00:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() σαν αυτο ? εχει πολλα - για ριξε μια ματια και πες μου τι βλεπεις ?
|
||||
|
||||
![]()
κατα την μικρη μου εμπειρια στο θεμα δισκος ξεχωρισα 2 πραγματα...στρες και κρυμμενους δισκους...τωρα να σου πω....οτι λεω δεν το λεω σε επιπεδο αντιπαραθεσης..αλλωστε θα το θυμασαι απο το λιγο που τα ειχαμε πει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δε χαλαμε κανενα ποστ μπορει και καποιοσ αλλοσ να εχει την ιδια απορια με το παλικαρι ............
απλα τον βαζουμε να σκεφτει λιπον εγω βλεπω στρες πολυ κρυμενα ψαρια μαυρα ψαρια εντονες αναπνοες και ενα πανεμορφο ενυδρειο ! τα - του οι δισκοι θα ειναι μονιμα ετσι απο λιπασματα φωτα και co2 και μονιμα νυστικοι μια που θα χανετε η τροφη στο γρασιδι = αποτυχημενο δισκαδικο !!!!!! δες ενα πανεμορφο ενυδρειο με πανεμορφα ψαρια και παρε μια ιδεα http://www.google.gr/imgres?q=plante...1t:429,r:4,s:0
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να τους εκπαιδευει να τρωνε απο το γρασιδι
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτα; | janickrules | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 19-11-11 13:48 |
φυτα | blade1364 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 01-03-11 15:28 |
φυτα | nikosn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-11-10 16:06 |
παρουσιαση του καινουργιου μου δισκοενυδρειου | andreas72 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 11 | 26-07-09 08:09 |