|
|
||||
|
||||
![]()
α καλα,ξεφευγουμε πολυ
![]() ![]() τετοιο μεγεθος θα το επιχειρουσα μονο αν εμενα διπλα σε λιμνη (για αλλαγες ![]() ειναι πανεμορφο ομως ![]() παω να παρω κανα δυο βαλισνεριες να φυτεψω γιατι το βλεπω πολυ αδειο το καινουριο ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]()
καμια φωτό με το αποτέλεσμα να βάλεις
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν πηρα βαλισνεριες τελικα γιατι δε θελω να το φορτωσω ππολυ με φυτα,σκεφτηκα ομως να κανω κατι αλλο και πηρα επιτελους μια ριζα.νομιζω πως κατι αρχιζει να θυμιζει απο αμαζονιο.δεν εχει τελειωσει ακομα,εκανα προσαρμογη στα ψαρια και ταβαλα μεσα,αλλα τα αναψα μια στα γρηγορα για μια φωτο να δειτε πως ειναι και να πειτε καμια ιδεα για το στησιμο και τα ξανασβησα.τωρα αυριο παλι.θα βαλω την ΑΟ τωρα να ξανακανω αλλαγη αυριο το βραδι.μολις μαλακωσω το νερο παλι θα γινει Black water.
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό είναι. Κάτι μου λείπει όμως. Δεν ξέρω τι αλλά κάτι σου λείπει. Ότι σου απέμεινε απο το άλλο τα έβαλες εδώ? Κατάφερες να τα σώσεις όλα?
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα δε θα μεινει ετσι,θα γινουν αλλαγες,πρωτα πρωτα στο ξυλο.προεχει να μαλακωσει το νερο για τα ψαρια.ισως κανενα μεγαλο φυτο στη δεξια γωνια.τα εσωσα ολα ναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε θηρίο! Ίσως ναι να σου λείπει ένα φυτό στη δεξιά γωνία. Ίσως μια vallisneria gigantea να σου έδεινε πολλή ομορφιά και θα ατιθασεύσει το ενυδρείο σου πιστεύω. Στην γωνία θα πήγαινε πάρα πολύ. Εσύ τι λές?
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω,ναστε καλα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν σου έφαγε πολλά λίτρα, αλλά τουλάχιστον στο μάτι σκοτώνει!
![]() Πιστεύω σε λίγο καιρό θα τα σπάει άσχημα! Κρίμα την ταλαιπωρία και τα λεφτά, αλλά δείχνει πολύ ωραίο (τουλάχιστον στα μάτια μου) το καινούργιο! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ακουω προτασεις...please! | kgf12345 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 10-10-11 20:48 |
Ακουω προτασεις | alex | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 23-04-10 22:06 |
Ακουω προτασεις για 90λ | goazila | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 07-02-10 13:53 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.. | νικος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 03-03-08 01:01 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ | mpourmpoulithras | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-01-08 23:11 |