|
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως αρακα δινω μια φορα την βδομαδα
τις υπολοιπες κλασσικα φυλλα τροφης... και τιποτα αλλο... τελευταια σκεφτομαι για κανα σκουλικακι blood worm αλλα και παλι δεν ξερω... το πιο καλο θα ηταν να εμπαινα σε μια διαδικασια να τους φτιαξω ενα εβδομαδιαιο διαιτολογιο και απορω πως αφου εχω τις γνωσεις για να το φτιαξω.... δεν το εχω κανει ακομα!
|
||||
|
||||
![]()
εφτιαξα ενα προχειρο διαιτολογιο ισως καποιους ενδιαφερει
ειναι σχεδιασμενο για ταισμα 2 φορες την μερα μεσημερι και απογευμα Δευτερα : 1) κλασσικη τροφη (pelets η φυλλα) 2)αποξηραμενες τροφες(γαριδες/γρυλλοι/krills) Τριτη : 1)κλασσικη τροφη 2)σπιρουλινα Τεταρτη : 1)κλασσικη τροφη 2)κλασσικη τροφη(προαιρετικο) Πεμπτη : το ιδιο με τεταρτη Παρασκευη : νηστεία Σαββατο : 1)καροτο/αρακα/μαρουλι/φυτρες απο φακες και φασολια Κυριακη : το ιδιο με τεταρτη & πεμπτη *το διαιτολογιο δεν περιεχονται καθολου φρουτα εαν καποιος θελει να ταισει φρουτα μπορει καθε δευτερο σαββατο να αντικαταστησει τα λαχανικα επισης για να ταιστουν 2 φορες την μερα σε περιπτωση που καποιος ταιζει μια θα πρεπει να ισομοιρασει την μια φορα σε 2 αν ακολουθησει το παρον διαιτολογιο **αν καποιος ταισει αρακα να φροντησει να ειναι μικρες οι ποσοτητες μην λησμονειτε οτι ο αρακας λειτουργει ως καθαρση του οργανισμου στο χρυσοψαρο ***δεν εβαλα ζωντανες τροφες επειδη αν απο καποιο αρχαριο δεν ταιστουν σε ακριβεις αναλογιες μπορει να υπαρξει μεγαλο προβλημα στο ενυδρειο πχ καποια σκουλικια μενουν στο χαλικι με αποτελεσμα να αυξανονται οπως και οι προνυμφες κουνουπιων αν εκολαφθουν θα γεμισει κουνουπια ****το Σαββατο ταιζετε ενα γευμα εκτος αν δωσετε 2 γευματα μοιραζοντας στα 2 την συνολικη ποσοτητα το αποτελεσμα ημερησιας προσληψης το Σαββατο θα πρεπει να ειναι το ιδιο ειτε με 1 ειτε με 2 γευματα
|
||||
|
||||
![]()
Απο προσωπικη εμπειρια...
Ουτε που τα μυριζουν...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Bρε Εφη δεν μου φτιαχνεις και εμενα ενα διαιτολογιο, μιας και εχω παρει 4 κιλα στις γιορτες και θελω να τα χασω.....? ![]() ![]() ![]() ![]() (sorry για το off topic..... ![]()
" I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody " Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 04-01-12 στις 19:00 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αγγουρακι εβαλες βαλε και θα δεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
σωστα!
το ξεχασα αυτο! thanks! ------------------------- σημερα ταισα μπροκολακι και κοντεψαν να μου φανε και το χερι! ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη janickrules : 05-01-12 στις 23:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγω ετσι τα ταιζω συμφωνα με αυτο το προγραμμα
πηρα ενα black moor τα χριστουγεννα το οποιο αντε να ηταν ολο ολο 6-7 εκ. τωρα εχει γινει γυρω στα 10-12 εκ. σχεδον διπλασιαστηκε μιλαμε για τρελη αναπτυξη το διαιτολογιο ειναι full σε πρωτεινες και ενεργεια!
|
||||
|
||||
![]()
σοβαρα;;;
αρχιζω με πρωτεινες (κανενα bloodworms)! ευχαριστω!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι τρωνε? | rawnerve | Reefsafe | 11 | 22-09-11 18:16 |
Τρωνε τα χρυσοψαρα μύγες? | aginor | Χρυσόψαρα | 8 | 22-11-09 23:38 |
λαχανικα τρωνε? | Dimi | Ζωοτόκα | 5 | 06-11-07 12:50 |
ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ!! | ginodim | Reefsafe | 3 | 03-04-07 16:34 |
Tα χρυσοψαρα τρωνε τα φυτα? | vassilios | Χρυσόψαρα | 4 | 14-10-05 13:51 |