|
|
|||
|
|||
![]()
Βρε συ αμα δεν βαλεις πανω πανω σφουγκαρι ειναι λογικο τα σαλιγκαρια και οτι γενικα μεγαλο μπενει στο φιλτρο να καταλυγει στην φτερωτη και ετσι να σου φρακαρει ...
Βαλε πανω πανω κανενα σφουγκαρι να κραταει τα κομματια και ετσι δεν 8α σου ξαναφραξει ποτε ... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχει σχέση η φτερωτή με τα φίλτρα. Η εισαγωγή νερού είναι από πάνω, και η εξαγωγή από κάτω. Το νερό περνάει πρώτα από την φτερωτή, μετά από τα υλικά, άρα δεν έχουν σχέση τα σφουγγάρια με τα ενδεχόμενα σαλιγκάρια.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα το τσεκάρω...
------------------------- Πράγματι από κάτω μπαίνει το νερό, και βγαίνει από πάνω. Το άσπρο σφουγγάρι που δεν έχω βάλει, δεν επηρεάσει (φαντάζομαι) την πρόσβαση στα σαλιγκάρια, αφού υπάρχει και το μπλε πολύ πριν την φτερωτή. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη amangos : 17-12-11 στις 07:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Βαλε απο κατω μηχανικο μακαρονι 4-5 εκατ.,μετα το μπλε σφουγγαρι μετα το βιολογικο που εχεις και "καπακι" τον υαλοβαμβακα.Απο πανω τους μη ξεχασεις να βαλεις το πρασινο σχαρακι με τα ποδια να κοιτουν στον ουρανο*...
![]() ![]() *Εννοειται το κατω σχαρακι εχει τα ποδια προς τα κατω |
|
|||
|
|||
![]()
σε καθε καδο μπορει; να βαλεις Filterwool και απο πανω την βιολογια σου
|
|
||||
|
||||
![]()
τα ίδια Παντελάκη μου...
![]() Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να δολεύει 1 εβδομάδα το φίλτρο μια χαρά, και ξαφνικά να πέφτει τόσο πολύ η ροή του. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Εάν δεν δούλευε καλά τις πρώτες 5-6 μέρες, θα έλεγα πως έχει χαλάσει ή πως κάνω εγώ κάτι λάθος, αλλά τώρα δεν μπορώ να καταλάβω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικό πρόβλημα με φίλτρο... | Antonisjk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 28-05-09 20:21 |
Πρόβλημα με το Φίλτρο μου!!! | piranhas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 08-06-08 21:14 |
Πρόβλημα με φίλτρο | Maximina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 17-09-07 12:19 |
Πρόβλημα στο φίλτρο. | basillis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-09-05 11:25 |
Πρόβλημα με φίλτρο | thediscusman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 10-04-03 13:11 |