|
|
||||
|
||||
![]()
Γκαπια με ροδοστομους ΟΧΙ.
Εκ διαμετρου διαφορετικες απαιτησεις νερου.
|
|||
|
|||
![]()
Κριμα και μου αρεσουν κ τα 2
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αντιστροφη οσμωση σιγουρα. και μετα ψαρια μαλακου νερου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλα φυτεμενω δυσκολο γιατι ειμαι αρχαριος και ψαχνω για κατι πιο ευκολο μολις παρω εμπιριες θα δοκιμασω κατι δυσκολο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harmasn : 13-12-11 στις 21:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μερικά φυτά είναι πολύ εύκολα. Έχω ενυδρείο παρόμοιο με το δικό σου. Παλιά είχα χρυσοψαρα και πλαστικα φυτα. Τα έχω αλλάξει με αληθινα (κερατοφυλλο, ανούβια και βαλισνέριες). Φίλε, είναι πανεύκολα φυτά(ιδίως το κερατόφυλλο γίνεται ζούγκλα), χωρίς διοξείδιο ή πολλά λιπάσματα. Βέβαια άλλαξα τα χρυσόψαρα (με γκάπυ) γιατί θα τα είχαν βοσκήσει όλα. Το ενυδρείο μου έχει γίνει πολύ ωραιότερο, και επίσης βοηθάνε στην βελτίωση των παραμέτρων του νερού(νιτρικά).
|
|||
|
|||
![]()
και εγω οταν μιλαω για φυτεμενο αυτα τα φυτα εννοω,, ανουμπιες, εχινοδορους, κερατοφυλλο, βαλισνεριες, πανευκολα,, ποτε μου δεν χρησιμοποιησα ουτε καν λιπασμα για τα συγκεκριμενα. απλα για να πας σε ψαρια μαλακου νερου θελεις σιγουρα αντιστροφη οσμωση ολα ταλλα δεν θα σε βοηθησουν (τυρφες,φυλλα κτλ) ειναι και μεγαλο το ενυδρειο για να χρησιμοποιησεις απιονισμενο νερο και δεν συμφερει. μην βιαζεσαι. πρωτα πρεπει να στρωθει το ενυδρειο σου επειτα προσπαθησε να το διακοσμησεις με τα παραπανω ευκολα φυτα επισης με ριζες και πετρες. και αργοτερα θα βαζεις λιγα λιγα τα ψαρια που θα αποφασισεις. τα ψαρια μαλακου νερου εχουν περισσοτερες απαιτησεις και ειναι αρκετα ευαισθητα και θα ταν κριμα να τα παρεις και ψοφησουν. πρωτα διαβασε εδω μεσα κοιτα ψαξε και θα κατασταλαξεις καπου.
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν με καταλαβαται στα 96 λιτρα ειναι ο παγγασιους και 2 αγγελοψαρα σε αυτο που μιλαμε τωρα θα ειναι 60 λιτρα με ενα κοπαδι απο ροδοστομους σιγουρα,γυρο στα 6 με 8 (6 σιγουρα) μεταχιρισμενο και θ ατο ξεκινησω απο την αρχη για στροσιμο κτλπ οποτε με το απιονισμενο για τα 60 λιτρα πιστευω πως δεν θα εχω τοσο μεγαλο ζορι.επισης μου ειπαν και για καποια φυτα που δεν θελουν καν υποστρομα και να μπλεκεις σε διαδικασιες να το στροσεις και χωρισ νερο λογο του υποστροματος και κατι τετοια(δεν τα γνωριζω καλα δεν εχω ψαχτει ακομα)οποτε αν βαλω 50% νερο βρυσεις και 50 απιονισμενο πιστευεται δεν θα εχω ενα καλο αποτελεσμα? για στροσιμο στην αρχη και μετα για τισ αλαγες παλι το ιδιο και αναλογα με τις μετρισεις μου βαζω λιγο παραπανω απο αυτο που χριαζεται. τι λετε?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ψαρακια? | zapatas | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 23-05-11 10:43 |
βαρβαρο στρωσιμο αναγκαστικα!τι ψαρακια μπορω να βαλω να αντεξουν?? | nikossar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-09-10 04:17 |
Nεα Ψαρακια ?!? | gtsia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 31-03-08 19:26 |
Ψαρακια για max 25 lt? | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-03-08 02:44 |
ΤΙ ΨΑΡΑΚΙΑ ΘΑ ΒΑΛΩ | TEDDY | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 15-04-07 15:11 |