|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ γι αυτό ρώτησα εξαρχής γιατί το ενυδρείο είναι μικρό και οι παράμετροι αλλάζουν πολύ εύκολα και μετά θα ψάχνω τι φταίει και πως διορθώνεται.
Αλλαγές κάνω κάθε βδομάδα, δεν το αμελώ ποτέ, θα θέλει πιο συχνά?... Όσο για το zebra, αν πετύχω θηλυκό θα γεννάει συνέχεια απλά δε θα γονιμοποιούνται τα αβγά? Τελοσπάντων, θα διαβάσω λίγο ακόμα, θα μετρήσω και σκληρότητες και άμα με παίρνει θα βάλω κανένα apple μάλλον που είναι και όμορφο. Πάντως η αλήθεια είναι ότι πολλοί έχετε διαφορετικές απόψεις και λίγο με μπερδέψατε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με μερικες μετρησεις θα το εξακριβωσεις και μονη σου. 2. Ναι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
διαβασε μονο το σχολιο του delta και εισαι οκ!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα θα έρθει μάλλον ο καινούριος συγκάτοικος του μονομάχου μου, ένα apple snail.
Μετρήσεις kh: 11, Gh: 15 Είναι εντάξει για το σαλιγκαράκι? Ξέρω ότι για το μονομάχο είναι λίγο ψηλά... Επίσης το άλλο, πρέπει να προμηθευτώ καμιά ξεχωριστή τροφή για αυτό, ή να του δίνω λαχανικά? |
|
||||
|
||||
![]()
τα ελαφρως βρασμενα λαχανικα ειναι οτι πρεπει για το apple,αλλα μπορεις να παρεις και καμια ταμπλετα σπιρουλινας!θα την λατρεψει!
παντως αν ριχνεις φυλλαρακι,θα τρωει κανονικα και απο αυτο! αν δε,περασει και λιγος καιρος,θα ανεβαινει και στην επιφανεια να φαει!αν το αφηνει ο μονομαχος... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος και σαλιγκάρι | ignatios1993 | Bettas | 9 | 27-11-11 01:18 |
Σαλιγκάρι λαθραίο | xristos2002 | Σαλιγκάρια | 2 | 17-10-10 14:27 |
Σαλιγκάρι | Sophie | Σαλιγκάρια | 19 | 26-05-10 14:30 |
Σαλιγκάρι και μονομάχος | panagiotis265 | Bettas | 16 | 29-05-08 14:44 |
Σαλιγκάρι ? | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-03-04 00:32 |