|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο!
|
||||
|
||||
![]()
Ο τρόπος που έχεις τοποθετήσει τις ρίζες είναι πολύ ωραίος.Δίνει ένα μυστήριο στην εμφάνιση του ενυδρείου!
|
|
|||
|
|||
![]()
Προσπαθισα να προσεγγισω τη ρίζα ενός δέντρου που βυθίζεται μέσα στο ποτάμι
Ίσως να βάλω αλη μια ρίζα αριστερά για να καλυψω ένα μικρό κενό η μπορεί να βάλω λίγο πράσινο όπως camboba η valisineria giant.Θα καταργισω τα φίλτρα με sump DIY με αποτέλεσμα να παροπλισω και τις αεραντλιες μιας κ θα έχω οξυγονωση ΑΠΟ το sump.Μια χούφτα πιστια περιπλανιεται στην επιφάνεια και τα ψαράκια μου λεμαργα κάνουν ζικ ζακ τρογοντας τον αμπακο |
|
||||
|
||||
![]()
Λαμπρο εχεις φτιαξει πολυ ωραιο aquascape μπραβο !!!
Το αντιχλωριο το θεωρω περιττο και το discus trace επισης Το sump σωστη κινηση ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο! να το χαιρεσαι!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ταχυδρομε απο οτι ξερω το προφιλτρο και ο ανθρακας δεν αφερουν χλοριο,οσο αφορα το trace αν εχω θα βαλω αν δεν εχω τα αφινο χωρις ζουμι οποτε... συμφωνω με εσενα.το δευτερο φιλτρο το εχω κρατισει για ενα παλικαρι οποτε το νου σου οσο αφορα το sump για τεταρτη να μου πεις.Ολα πανε καλα.Δοξα τον Θεο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο ανθρακας αφαιρει το χλωριο Λαμπρο
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δισκοενυδρειο μου..!! | pavlos15 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 24 | 15-05-11 19:52 |
Το δισκοενυδρειο μου | alex_mar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-12-10 13:43 |
ΝΕΟ ΔΙΣΚΟΕΝΥΔΡΕΙΟ | touak1982 | Δίσκοι | 2 | 27-07-10 08:44 |
ΤΟ ΔΙΣΚΟΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | bill | Δίσκοι | 3 | 21-07-07 22:02 |