|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
βγάλε και το πλέκο και είσαι οκ. Με 5-6 εντλερ. κι αυτά τωρα σ'ενα μικρο κυβο που θα κολυμπησουν βεβαια...αλλη ιστορια.
αν ειχες τη δυνατοτητα για κατι μεγαλυτερο θα ηταν καλυτερα και θα ειχες και περισσοτερες επιλογες. |
|
||||
|
||||
![]()
Το κακό είναι ότι είμαι μόλις 17 στα 18 και δεν εχω και την καλύτερη οικονομική άνεση...
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε τον μονομαχο στο 30αρι που ειναι υποφερτο.....και κανε το 15αρι γλαστρα η ποτιστηρι η εστω καραντινα.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όπως σου λένε και παραπάνω, μπορείς να βάλεις τον μονομάχο στο 30ρι και να κάνεις το 15 ένα πανέμορφο vivarium. Σκέψου το!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψαξου λιγο και φτιαξε-κολα ενα ενυδρειο μονος σου, φτιαχνεις 60-80 λιτρα με κοστος 20-25 ευρο. Χρειαζεται ομως να εχεις μερακι και να πιανουν τα χερια σου απο χειρονακτικες εργασιες, καθως και λιγο διαβασμα για την σωστη κατασκευη του.
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν παρα πολλα που μπορουν να μπουν. Δες και αυτό το θέμα. Οχι ολα που λεει. Π.χ. τα multifasciatus δεν μπορείς να τα βαλεις. Εγώ θα σου πρότεινα και τα white cloud minnow που σε θερμοκρασία δωματίου θα είναι πολύ καλα. Ζουνε σε θερμοκρασίες 14-25 οπότε δεν εχουν προβλημα. Θα μπορουσες να τους βάλεις εναν θερμοστάτη για να μενει σταθερη η θερμοκρασία το βράδυ αν κλείνεται την θερμανση.
Παντως αυτό που σου προτείνει ο Αρης ισχύει. Μπορείς να κολλησεις και "μόνος" σου ενα ενυδρείο ( τα " " γιατί θα σε βοηθησουμε οσο γινεται μεσα απο εδώ) με πολυ μικρότερο κοστος απο ενα εργοστασιακο. Μια σιλικόν κοστίζει περίπου 5¤ και για τα τζαμια θα ψαξεις να βρείς μια καλή τιμή. Χαλικί θα βρεις, μπορείς να μαζέψεις και λίγο, οπως και μερικές πέτρες. Για φως βάζεις ενα φωτιστικό γραφείου και είσαι κομπλε (για φυτά χαμηλών απαιτήσεων).
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω ποσο κοστιζει το νανο που θες.Προχτες κολλησα ενα ενυδρειο για τον κουνιαδο μου καθως ηθελε να αρχισει να ασχολητε και ειχα και αρκετα ψαρια να του δωσω.Ακου τωρα ποσο κοστισε.Τζαμια 60*40*35 17 ευρω,Σιλικονη ενυδρειου 6 ευρω,χαλικι ψιλο απο μαγαζι με ειδη κηπου 20 κιλα 5 ευρω,φυτα καλαδεματα δωρο,φωτιστικο γραφειου απο ικεα με 5 ευρω,φιλτρο της aquel http://www.aquael.pl/index.php?optio...id=235&lang=en με 20 ευρο(νομιζω και πιο λιγα).Συνολο 53 ευρω.Και με τοσα λεφτα εχεις αμεσως 84 λιτρα οπου μπορεις να κανεις αρκετα πραγματα γιατι οσο φτηνο και να ειναι το νανο πανω απο 30 ευρο θα χει σιγουρα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |