|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Παρόλα αυτά να σου πώ πως απο το πετσοπ που πήρε τον πλέκο ο φίλος μου ειδα κατι πολύ θλιβερο. ηταν ενας πλεκο κπαου στα 17-20εκ σε ένα πολύ μικρο ενυδρείο αφου να φανταστης ηταν ίσος με όλο το ενυδρειο.. |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να βαλεις αγγελια (κατ'οπιν αδειας του φιλου σου) και να το δωσεις σε καποιον,με την προυποθεση οτι θα εχει ενα ενυδρειο με επαρκει χωρο γι'αυτο..
και αυτα τα "σουρτα-φερτα" δεν του κανουν καλο! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οκ, θα το έχω υπόψην... Περι αλατιού όμως τι γίνετε? Θα μου πείτε τι πρέπει να ρίξω και σε τι ποσότητα?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν τα ψάρια σου δεν έχουν τίποτε μη ρίξεις αλάτι.Τηρησε τις ρουτίνες αλλαγής νερού (το σωστο σε παραμέτρους)φρόντισε να έχεις καλό φιλτράρισμα και τη σωστή ιχθυοφόρτιση και το αλάτι άστο για τις παγωνιες του χειμώνα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8221
Διαβασε το....
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει δε θα ρίξω..Αλλα σε περίπτωση που χρειαστεί? Ποσο ρίχνω για τα 120Λ και τι είδους?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το βλεπεις το λινκ απο πανω?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλάτι | george1995 | Bettas | 4 | 06-09-10 08:21 |
αλάτι αλλά πόσο ? | crazyio | Bettas | 6 | 06-07-06 00:38 |
Πόσο αλάτι? | andreasp | Ζωοτόκα | 14 | 23-11-05 22:26 |
Αλάτι | Mariel | Bettas | 1 | 01-09-05 13:52 |
Αλάτι ? ? ? | kassianhv | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 02-10-03 21:43 |