|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ηρθε ο καιρος να καθαρισω το ενυδρειο,στα 230 λιτρα ποση χλωρινη να ριξω?γιωργο αν τα υλικα του φιλτρου δεν τα βγαλω και εχω το φιλτρο σε λειτουργια στο ενυδρειο με την χλωρινη,δεν θα καθαρισει και το φιλτρο?
------------------------- πριν ενα χρονο,εκανε καποιος μια ερωτηση σε καποιο προβλημα που ειχε και επερνε 10 αποψεις....λυπαμε που φτασαμε εδω.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisqq : 07-12-11 στις 15:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() πιο πανω λεει πως στα 19 μερη νερου θελεις ενα χλωρινη! οσο για το φιλτρο,για μενα βγαλτο απο το ενυδρειο και βγαλε και τα υλικα του! βαλτα σε μια λεκανη με την παραπανω αναλογια που λεγαμε!αστα για κανα 2 ωρες.μετα ξεπλυνε τα καλα και αστα να στεγνωσουν!μετα τα τοποθετεις μεσα στο φιλτρο!αστο να δουλεψει μεσα με μια λεκανη για καποια ωρα με νερο βρυσης!εγω αυτα εκανα! τωρα για το ενυδρειο,θα σου ελεγα να το βγαλεις απο την θεση του (αν γινεται) και να του κανεις ενα καλο πλυσιμο,αντι να το λουσει με χλωρινη,την οποια δεν ξερω και κατα ποσο θα μπορεσεις να αφαιρεσεις με την σκουπα! για το φιλτρο παντως και τα υλικα του,σιγουρα βαλε χλωρινη! μακαρι να βοηθησα και καλη αρχη ευχομαι!! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όσο για αυτό με τις απαντήσεις, δε ξέρω πως ήταν το 2009 μιας και είμαι μέλος εδώ και 2 μήνες περίπου, πάντως και το θέμα φαίνεται λίγο παλιό και δύσκολα θα μπει κάποιος να διαβάζει τόσα πολλά διαφορετικά γεγονότα. Και εγώ τυχαία μπήκα και διάβασα για την οδύσσεια που πέρασες από την αρχή, τέλος πάντων υπομονή για ένα σωστό καθάρισμα και εύχομαι να έχεις την καλύτερη δυνατή αρχή αυτή τη φορά. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω λεω πως δεν χρειαζετε να το βαλεις το φιλτρο χωρια ,μιας και θα το βαλεις να δουλευει στο ενυδρειο με τι χλωρινι.Αλλα θα σου πρωτεινα κατι αλλο να περασεις το ενυδρειο με ανα σφουγγαρι που θα βρεχεις καλα με χλωρινι μονο το μεσα μερος αδιαλυτη,και το φιλτρο σε ενα κουβα με διαλειμα χλωρινις,και μετα να το ξεπλυνεις καλα να το γεμισεις και αντιχλωριο να καθιση καποια ωρα ωρες,και απο οτι εχω ακουσει η χλωρινι ξεθυμενει μετα καποιο διαστημα και μονη της,παντος με το πραιμ πιστευω θα κανεις δουλεια.Να βαλεις 11,5 λιτρα χλωρινι λογικο ειναι αλλα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν προκειται να κανεις απολυμανση στο ενυδρειο και μετα του βαλεις το φιλτρο το παλιο χωρις απολυμανση, μην κανεις ουτε και στο ενυδρειο.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι αυτα!!!! | nicpapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 22-01-11 11:27 |
Τι ειναι αυτα? | beat89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 09-01-11 01:14 |
Αυτα τα ψαρακια ταιριαζουν? | greemlin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 08-05-09 22:42 |
Τι ειναι αυτα???? | tazkorinthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 24-02-09 04:53 |
τι ειναι αυτα? | panoscorfu | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 02-01-09 23:12 |