|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου οι τιμές δεν είναι έτσι γενικά καλές ή κακές, αν έχεις τεστάκια και μετράς πες τα νούμερα για να σε βοηθήσει παραπάνω όποιος ξέρει.
Δική μου πρόταση, αφού βρήκες αυτό το φόρουμ με ανθρώπους που ξέρουν μάθε ό,τι περισσότερο μπορείς, συζήτησε τι θέλεις να πετύχεις, ώστε να καταλήξεις και όταν πια πας στο μαγαζί να του πεις θέλω αυτό και αυτό. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οι πιθανοτητες να κανεις σωστη δουλεια αν πας σε αλλο πετσοπ ειναι οι εξης: 70% δεν θα ξερει και θα σου πει τις ιδιες μπουρδες που σου ειπε ο προηγουμενος. 20%θα ξερει κατι παραπανω αλλα δε θα στα πει οπως πρεπει για να πουλησει οτι θελει 10% να πετυχεις σωστο επαγγελματια-χομπιστα που ξερει τι του γινεται,τι πουλαει, και γιατι το πουλαει. τετοιον εγω δεν εχω συναντησει ακομα με εξαιρεση ισως το παληκαρι που με εξυπηρετησε στο animal station και λεω ισως γιατι εχω παει μονο μια φορα.(κακως,αλλα πεφτει λιγο μακρυα μου)οχι οτι εγω ειμαι εξπερ η τιποτα τετοιο αλλα τουλαχιστον μπορω να καταλαβω αν ο αλλος θελει απλα να πουλησει η ενδιαφερεται πραγματικα. μην ασχολεισαι,διαβασε εδω μεσα και ρωτα. 99.9% θα παρεις πολυτιμες συμβουλες που δε θα παρεις απο 100 πετσοπαδες μαζι. κοιταξε τι χρειαζεται το καθε ψαρι που εχεις μεσα τωρα και θα δεις τι προβληματα υπαρχουν τωρα και τι μπορει να προκυψει στην πορεια αν δεν κανεις αλλαγες.ετσι θα πας διαβασμενος δε θα σε πιασουνε κοροιδο και θα χαρεις και το ενυδρειο σου περισσοτερο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή συμπεριφοράς ancistrus sp3. | Apostolis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 25-02-09 10:24 |
8 Πιράνχα εν ώρα Φαγητού-(Βίντεο παρουσίασης συμπεριφοράς) | Husky_Jim | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 21 | 26-09-06 11:09 |
Aλλαγή χρώματος και συμπεριφοράς | 3leon | Malawi | 6 | 14-10-05 00:41 |
Ancistrus: Πρόβλημα συμπεριφοράς | Obelix(Reifen) | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 12 | 29-01-03 01:04 |