|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφα ψαρια και ωραιες φωτογραφιες οπως παντα...
Τα Empire Gudgeon τα βρισκουμε ευκολα? |
|
||||
|
||||
![]()
Ασε μας ρε φιλε με το παλιοενυδρειο σου.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ισως να τα εχει και τωρα διαθεσιμα... Σπυρετο μου τι να κανουμε φιλε μου...Εμεις δεν εχουμε 400αρια,ενα ταπεινο 250 εχουμε! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σημασια δεν εχει ποσοτητα αλλα η ποιοτητα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη τα μωρα μεγαλωσαν? Απο ποιο ειδος ηταν τελικα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι,ειδικα οι 2 φωτος με τις rubrostriata (κοκκινα) που δημοσιευσα σημερα ειναι τα -πρωην- μωρα οπως και το ενα κιτρινωπό ειναι parkinsoni,οχι ωριμο ομως ακομα γι αυτο και ειναι θαμπο κιτρινο.
Επισης μια μεγαλη ομαδα εχω δωσει ηδη στον Γιαννη Μ5...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα δικα μου Δημητρη ειναι ολα parkinsoni,εκτος απο κανα δυο που ακομα ειναι μικρα και δεν ξεχωριζουν.Να ερθεις (οποτε θελεις)να πιουμε καφε να τα δεις.Θα περιμενω. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν διαφωνω...Αλλα στα ενυδρεια ειναι δεδομενο πως...ΤΟ ΜΕΘΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενα 1000αρι ειναι φυλακη για Gallagher, ενω ενα 50αρι ειναι παλατι για μονομαχο. Και επισης σημαντικο το νερο που περιεχει (παραμετροι) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πασο...
Αλλα...Οι μελανοταινιες μου θα τα πηγαιναν μια χαρα και σε ενα ενυδρειο 120χ30χ35 (120 λτ),αλλα αν τους δωσεις ενα 2μετρο θα δεις ΑΛΛΟ ψαρι! Επισης σε ενα ενυδρειο καταλληλων λιτρων ή μηκους μπορεις να κρατησεις μια ομαδα ψαριων π.χ. στο 120αρι που ανεφερα παραπανω μπορεις να κρατησεις ευκολα ροδοστομα,μια ομαδα των 15 ατομων,αλλα αν ειχες ενα ενυδρειο 180 εκατοστων θα εβαζες 50 ροδοστομα...και θα εβλεπες ΑΛΛΑ ψαρια... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πασο κι εγω, γιατι ειναι γνωστο οτι το μινιμουμ δεν ειναι ιδιο με το μαξιμουμ (και δεν υπαρχει μαξιμουμ)
![]() ------------------------- Οπως και να το κανουμε ομως δεν νομιζω το ενυδρειο σου να ειναι κοντα στο μινιμουμ για αυτα τα ψαρια και εκτος αυτου δεν ειναι και οτι ναναι απο στησιμο. Οποτε ασε τη γκρινια ![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 05-12-11 στις 10:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Paratilapia "small spots east coast" | Tolis | Κιχλίδες καί άλλα ψάρια Μαδαγασκάρης | 59 | 04-10-08 18:22 |
South Asian Biotope | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 24-10-06 19:23 |
Βιότοπος Betta | Dis | Bettas | 12 | 20-01-04 16:23 |
Dwarfs from South America | Entreri1221 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 10-07-03 14:38 |