|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή και από εμένα φίλε μου..
Το Rio 400 δεν είναι 450 λίτρα ακόμα και χωρίς το φίλτρο.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εξωτερικές διαστάσεις 150 χ 50 χ 60 = 450 λίτρα. Εσωτερικές διαστάσεις 148 χ 48 χ 59 = 420 λίτρα ΚΑΘΑΡΑ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παίρνει μέχρι 60εκ στο ύψος σίγουρα;Δεν θα ανέβει η στάθμη πιο πάνω και απτις κόντρες;
Ακριβώς τις ίδιες διαστάσεις με το Anubias 400 δεν έχει; |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι ευκολο να φτιαξεις ενυδρειο με τρυπα στον πυθμενα οπως στις μπανιερες αλλα αυτο που θα φευγει να φιλτραρετε;;;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Την προηγούμενη εβδομάδα παρελήφθει το ενυδρείο με το έπιπλό του και το ψυκτικό.
Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο για τα άλλα 2 με έπιασε μαύρη απελπισία, για την δουλειά που με περίμενε.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από προσπάθειες μιας εβδομάδας και πολύ ....μα πολύ καθάρισμα.....κατάφερα και το έφερα στην κατάσταση που ήθελα. ¶ναψα και την ακτινική..έτσι για να κάνω ατμόσφαιρα. Η Eheim compact+ 2000 μπήκε στο σάμπ για δοκιμή χώρου....
Γνώμες τώρα....την ακτινική την έχω στο εμπρός φύλλο του Rio 400 (μπροστά δλδ από τον κυρίως φωτισμό). Που πρέπει να μπεί για καλύτερα αποτελέσματα εμπρός ή πίσω από τον κύριο φωτισμό ;; Έβαλα και την υπερχείλιση και ιδού.....η "σταγόνα" άρχισε να σχηματοποιείται.
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς μπροστά απτον κυρίως φωτισμό;πόσες λάμπες θα χρησιμοποιήσεις;4;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η μικρή μου ζούγκλα | drbig | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 39 | 29-05-10 23:55 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Απο το πανεπιστήμιο Αιγαίου............ | aristomenis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 19-01-08 00:40 |