|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχει ΚΑΜΙΑ διαφορα καλοκαίρι ή χειμώνας το χωμα...αν κανεις ολα αυτα που ειπα παραπανω...
|
|
||||
|
||||
![]()
μιλαω για της βρομιες που αφηνουμε στης παραλιες τσιγαρα αντιηλιακα κλπ. οσο νανε υπαρχη ποιο πολυ βρομια
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω παντως σε ενυδρειο στο παρελθον που εβαλα αμμο(μαζεμενη απο εμενα τον ιδιο απο καποια παραλια) σε ενυδρειο με αφρικανικες κιχλιδες που θελουν σκληρο νερο, αφου την επλυνα καλα την εβαλα σε μια λεκανη με καθαρη χλωρινη(οχι με αρωματα, την κλασικη χλωρινη) για να ειμαι σιγουρος οτι θα σκοτωθουν ολα τα βακτηρια και οι μυκητες(γιατι ορισμενα απο αυτα επιβιωνουν ακομα και στο βραστο νερο..) μετα πολυ καλο ξεπλυμα και αρκετο αντιχλωριο στο ενυδρειο μολις την βαλεις, αν και θαταν καλυτερο να την αφηνες μερικες μερες σε καθαρο νερο που θα αλλαζεις συχνα μεσα στην λεκανη η τον κουβα που θα την χλωριωσεις..δεν θαχεις κανενα προβλημα μετα στα σιγουρα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γνωμη μου...
διαλεξε μια καθαρη και οχι πολυσυχναστη παραλια, καλο πλυσιμο λιγες μερες με ενεργο ανθρακα στο φιλτρο και εισαι ετοιμος.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αμμος Θαλασσης σε ενυδρειο γλυκου νερου | Baggelis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 18-04-10 21:33 |
άμμος θαλασσης | KOKOBAS | Malawi | 14 | 03-05-08 08:36 |
αμμος θαλασσης+φυτεμα | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 16-10-07 12:43 |
Καθαρισμος αμμου θαλασσης | Andros | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 29-05-07 21:10 |
Αμμος θαλασσης -java fern?? | goldmary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 10-03-05 14:18 |