|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Κυκλοφορητες εχω σε αμμωδη βυθο που δεν βυθιζεται το σκουπιδι μεσα του.
Σε χαλικι δεν ξερω. Ισως δεν δουλεψει το ιδιο. Μαλλον θα ειναι απαραιτητη η σκουπα. Τουλαχιστον στα δισκοενυδρεια που πεφτει πολυ φαι και εχει σκουπιδι, για πρακτικους λογους τα στηνουν bare bottom (με γυμνο βυθο), για να κανουν ευκολα σκουπα.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
#2
|
||||
|
||||
![]()
αχ ναι,αμμο εχεις!το θυμηθηκα τωρα απο την παρουσιαση του ενυδρειου σου...απλα...μπερδευτηκα και ειπα για χαλικι...
![]() ωστοσο δεν ηξερα οτι δεν κανει την ιδια δουλεια σε χαλικι ο κυκλοφοριτης! το σιφωναρισμα στο χαλικι που λες,ειναι βεβαια απαραιτητο,αλλα πιστευω οτι παλι δεν φευγουν ολα τα σκ@@ και πρεπει να γινεται εντονοτερο! αλλα με πιο εντονο σιφωναρισμα,αν θυμαμαι καλα (ειχατε κανει προσφατα μια σχετικη κουβεντα ![]() ![]() το εχω δει να συμβαινει και στο ενυδρειο μου.... γι'αυτο μια χαρουλα και χωρις υποστρωμα! ![]() ![]() παντως εγω βαζω παλι σκουπα,και γιατι ειναι ευκολοτερη η αλλαγη νερου αλλα και παλι αν μεινει καμια βρωμιτσα εξαφανιζεται!!! ![]() ευχαριστω και παλι παντως!
__________________
|
#3
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για αυτο βαζω κυκλοφορητες ετσι ωστε να διωχνουν το σκουπιδι και τις αφαγωτες τροφες πριν εισχωρησουν στην αμμο. Στο χαλικι αυτο (να εισχωρησουν σκουπιδι και τροφες στην αμμο) μπορει να συμβει πιο γρηγορα απο οτι στην αμμο. Καθε υλικο λοιπον θελει την καταλληλη αντιμετωπιση, και ολα αυτα παντα σε σχεση με την ιδιαιτεροτητα του καθε ενυδρειου. Αυτο που πρεπει να προσεχουμε ειναι να εχουμε παντα θετικο αποτελεσμα (οχι πολλες αναεροβιες και σκουπιδι) στην κατασταση μεσα στο βυθο. Οπως το λες ειναι απλα πιθανοτητα, οχι αναγκαιοτητα.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
#4
|
||||
|
||||
![]() ![]()
__________________
|
#5
|
||||
|
||||
![]()
Προταση,μεσαιο μεγεθος χαλικι, φυτεμα φυτων(οσα χρειαζονται),σκουπα
βυθου καθε δυο εβδομαδες.
__________________
ΣΤΑΥΡΟΣ |
#6
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
behold: http://www.aquatek.gr/vb/attachment....4&d=1307746444 http://www.aquatek.gr/vb/attachment....8&d=1307746395 |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Με την προοπτική να χρειάζεται κυκλοφορητής με αμφίβολα αποτελέσματα σε χαλικι όσο ψιλό κι άν είναι, την παίρνω πίσω την πρόταση. Απλά εμένα δεν μου αρέσει ο γυμνός πάτος. Μην ξεχνάμε και ότι το δικό μου ενυδρείο είναι 240 λίτρα και κάποτε φούλ φυτεμένο. Δεν θα φαινόταν καθόλου ωραίο με γυμνό πάτο.
Σίγουρα αναγνωρίζω ότι πιάνει απίστευτη βρωμιά αλλα στη δική μου περίπτωση (το ψάρι με την εξωφθαλμία) δεν έφταιγε το ίδιο το χαλίκι. Εφταιγε η αδιαφορία μου και η βαρεμάρα μου. Μέσα σε 3 χρόνια οι περισσότεροι χομπίστες έχουν ξηλώσει και ξαναφτιάξει τα ενυδρεία τους τουλάχιστον 2 φορές!. Είναι λοιπον θέμα και πόσο ασχολείσαι. Για πιο μικρά ενυδρεία πάντως, η λύση που σκέφτηκες είναι έξυπνη και μπορεί να είναι και όμορφη. ![]() |
#8
|
||||
|
||||
![]()
ναι βρε ειναι και θεμα γουστου!
απλα εγω ειληκρινα το προτιμω! οσον αφορα το "ξηλωμα" που λες,παλι βαρετο ακουγεται! ![]() μωρε δεν το βγαζεις κι εσυ να τελειωνεις;;; ![]() ![]() ![]()
__________________
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ροη για χρυσοψαρα.. | achisael | Χρυσόψαρα | 2 | 08-01-11 14:17 |
φυτα και χρυσοψαρα μαζι | aginor | Χρυσόψαρα | 26 | 16-10-08 13:46 |
ΦΥΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ..... | GVCHQ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 15-01-08 22:44 |
Tα χρυσοψαρα τρωνε τα φυτα? | vassilios | Χρυσόψαρα | 4 | 14-10-05 13:51 |
χρυσοψαρα | mpouklitsa | Χρυσόψαρα | 27 | 17-09-05 14:40 |