|
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως τώρα το έχω βάλει και πάλι στο ενυδρειο μιας και δεν έχω εναλακτικό και το παρακολουθώ... Ελπίζω να μην είμαι τόσο γκαντέμης και ακόμα και η κεφαλή που είχαν αλλάξει πέρσι να ήταν στις προβληματικές ... αλήθεια το σειριακό αριθμό που το βλέπουμε εκτος απο την συσκευασία που έχει πεταχτεί προ πολλού?
Το Petline είναι στα ΣΠΑΤΑ βρήκα κάποια στοιχεία θα επικοινωνήσω μαζί τους αν και απο τον Υδροκοσμο μου είπαν γενικά δεν έχει υλικο να παραδόσει η αντιπροσωπία Παντως ευχαριστώ για την υποστήρηξη... |
|
||||
|
||||
![]()
παρε ενα κολοσσο με δεκαετιες στην αγορα και φερτον στην ελλαδα να δεις πως θα καταφερει ο ελληνας αντιπροσωπος να τον κανει ψιλικατζιδικο σε χρονο dt
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και όπως το φανταζόμουν ο Κολοσσός EHEIM γίνεται για 2η φορά αναξιόπιστος ξεκίνησε η διαρροή από πίσω από το καλώδιο και γεμίζει το τσανακάκι που έχω βάλει για προστασία και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Επειδη λέμε για εταιρεία κολλοσσο στον χώρο στο site της έχει βγάλει καμμία ανακοίνωση για ανακληση των συγκεκριμένων φίλτρων λόγω προβλημάτων στεγανότητας ? Ελπίζω να βγάλω άκρη με την νέα αντιπροσωπεία .... Ξεκινάω τα τηλέφωνα.... και τα email
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντιμετωπίζω εδώ και ένα μήνα πρόβλημα με το eheim 2073,.... (τρέχει πίσω απο το καλώδιο)...
Το έχω ξανα αναφέρει σε κάποιο ποστ.... Αναμένονται εξελίξεις εντός ωρών.... Μίλησα με την εταιρεία στην Γερμανία μέσω mail... Y.φ. Δηλαδή φίλε dvarnav, για δεύτερη φορά αντιμετωπίζεις θέμα?? (και ήδη είχες αλλάξει την κεφαλή)?.... ...τρελή φάση μου φαίνεται.... Ε ρε τι περνάμε... σε δουλειά να βρισκόμαστε μου φαίνεται.... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε μια τελευταία μου επικοινωνία με την EHEIM με ενημέρωσαν οτι εφόσον η αντλία έχει αλλαχτεί πέρσυ πιστεύουμε οτι είναι παλιά έκδοσης (πράγμα που σημαίνει οτι οι αντλίες άλλαξαν φέτος σε κατι πολύ καλλίτερο). Στις καινούργιες αντλίες η νέα χειρωνακτική αντλία και αντάπτορας (κοινώς όλη η κεφαλή) έχει επανασχεδιαστεί εσωτερικά και δεν θα έχει προβλήματα διαρροών.
¶ρα ναί υπάρχει πρόβλημα με την κεφαλή των 2071/73/75 και οι φετινές εκδόσεις αυτο το πρόβλημα δεν θα έχει. Το περίεργο είναι οτι μου συστήνουν να επικοινωνήσω άμεσα με την EHEIM service in Greece (Magniko) ξανά για το θέμα αυτό αλλα δεν καταλαβαίνω δεν έχει κλείσει η Magniko ως υποστήριξη της EHEIM μεταβιβάζοντας την στην PETline. Κάτι ακόμα σε επικοινωνία μου με την PETline την προυγούμενη παρασκευή με τις πωλήσεις για το θέμα αυτό με διαβεβαίωσαν οτι θα επικοινωνήσει άμεσα καποιος που κάνει service στα φιλτρα ακόμα τον περιμένω. Τελικά αγόρασα ένα 2076 γιατι έχει τελείως άλλη κεφαλή και δυνατότητες για να δουλεψει το ενυδρείο και αναμενω να κάνω χρήση της εγγύησης για την οριστική αποκατάσταση του παθητικού 2073. |
|
||||
|
||||
![]()
H ταλαιπωρία τελείωσε σήμερα....
Παρέλαβα νέα κεφαλή με εγγύηση μέσα,(3 ετών), κατασκευής 2011, ποιο δυνατή (όπως παρατήρησε ο φίλος maikl),... εντελώς δωρεάν... ..Θυμίζω προς κάθε ενδιαφερόμενο πως είχα στείλει mail στην eheim... Οποιος αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα ας το παλέψει... ποτε δεν ξέρεις .... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και πάλι,
επανέρχομαι στο θέμα μετά από 2 χρόνια από την αντικατάσταση της κεφαλής για το Eheim 2075 επειδή αντιμετωπίζω και πάλι πρόβλημα με τη λειτουργία του συγκεκριμένου φίλτρου, διαφορετικής μορφής αυτή τη φορά αλλά δεν γνωρίζω εάν αυτά τα δύο σχετίζονται μεταξύ τους. Συγκεκριμένα το τελευταίο καιρό είχα παρατηρήσει ότι είχε πέσει κατακόρυφα η απόδοση του φίλτρου. Υπέθεσα ότι οφείλονταν στο μεγάλο διάστημα που είχα να το καθαρίσω. Προχώρησα στην γενικό καθαρισμό του φίλτρου και για τις πρώτες ώρες η λειτουργία του φίλτρου ήταν η γνωστή. Μέχρι το βράδυ είχε πέσει πάλι στο επίπεδο μετά βίας να καταλαβαίνω ότι βγαίνει νερό από το spray bar. Την επόμενη ημέρα μπήκα στη διαδικασία να καθαρίσω και τα σωληνάκια, αλλά το αποτέλεσμα πάλι το ίδιο. Για τις πρώτες ώρες ιδανική λειτουργία, και μετά ελάχιστη παροχή. Θα ήθελα τη γνώμη σας εάν αυτό σχετίζεται με την προβληματική λειτουργία του φίλτρου ή είναι κάτι που έχει χαλάσει και δεν το έχω εντοπίσει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικό φίλτρο EHEIM | candus | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 08-05-22 09:06 |
Εξωτερικό φίλτρο EHEIM 2213 | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 62 | 30-09-15 07:54 |
EHEIM 2224 εξωτερικό φίλτρο | gkagad | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-01-05 11:49 |
Διαρροή σε εξωτερικό φίλτρο | basilhs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 21-01-04 01:35 |