|
|
||||
|
||||
![]()
καλα ειναι και τα δυο
για ποσα λιτρα το θες?
|
||||
|
||||
![]()
και τα δυο μου κάνουν είμαι στα 180. Δουλεύω ταυτόχρονα και το φίλτρο μαμα του rio.
Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να μην υπάρχουν ελαττώματα όπως μου συνέβη με το eheim (την κλασσική διαρροή απο την τρόμπα στην κεφαλή), και σωστή εξυπηρέτηση-ανταλλακτικά... αν χρειαστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
απο οσο ξερω ειναι καλα!
δεν εχουν προβληματα τωρα για το εχειμ που λες εγω εχειμ εχω και ειναι μια χαρα δεν εχει τιποτα
|
||||
|
||||
![]()
εχω το 305.το διαλεξα (αντι του 205)για να μπορω να παω σε περισσοτερα λιτρα χωρις να αλλαξω φιλτρο και γιατι εχει περισσοτερο χωρο για υλικα.3 καλαθια στο 305,2 στο 205.
σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος,αλλα μετα απο 8 μηνες σχεδον που το εχω εχω παρατηρησει οτι καποια θεματα τα εχει.το εξαρτημα που κραταει τους σωληνες στη θεση τους στην κεφαλη(αυτο το ασημι)εχει αρχισει πλεον και δεν καθεται καλα στην κεφαλη.δηλαδη στην ασφαληση και απασφαληση πρεπει να το πιεσω και λιγο η να το τραβηξω αντιστοιχα. οι σωληνες σπιραλ που εχει(η Fluval λεει οτι σχεδιαστηκανε ετσι για να μην πιανουνε γλυτσα)δε με εχει πεισει οτι ισχυει αφου εχει τυχει να δω κομματια να βγαινουνε οταν ξαναπριμαρω το φιλτρο.βεβαια αυτα μπορει να βγαινουνε απτο φιλτρο και οχι απτους σωληνες,αλλα γενικως το σπιραλ δεν εχω καταληξει αν τελικα με εχει βολεψει η οχι. το ακροφυσιο της επιστροφης του νερου εχει περιεργο σχημα και η απουσια spraybar δεν βοηθανε πολυ στην αναταραξη επιφανειας η στην κυκλοφορια του νερου μεσα στο ενυδρειο.(αναγκαστηκα να βαλω κυκλοφορητη) τωρα τελευταια στο ανοιγμα ειδα και καποια μικρα κομματακια πλαστικου(στα πλαινα εκει που ασφαλιζει)πολυ μικρα και δεν εχω κανενα θεμα με διαρροες κλπ,αλλα δειχνει οτι υπαρχει θεμα στην ποιοτητα του πλαστικου ισως. μπορει και να ετυχε βεβαια η να εκανα εγω καποιο λαθος και να το πιεσα(αν και δε νομιζω,αλλα μπορει) οσον αφορα το χωρο του δεν εχω καποιο προβλημα,τα καλαθια με εχουνε βολεψει,τα σφουγγαρια που εχει στο πλαι για μηχανικα με εχουνε βολεψει στο καθαρισμα,το συστημα που εχει για priming με εχει βολεψει οπως και ο ρυθμιστης ροης του.δεν ειναι κακο φιλτρο,βεβαια αν ητανε να ψωνισω τωρα ξερωντας αυτα που ξερω θα κοιταζα πιο προσεκτικα τον ανταγωνισμο.(οχι οτι τα eheim δεν εχουνε προβληματα)αλλα θα ηξερα ακριβεστερα τι να κοιταξω και να συγκρινω. κατα τα αλλα,δεν ειχα σοβαροτερα προβληματα και νομιζω οτι για τα λεφτα του ειναι καλη προταση σε γενικες γραμμες.ανταλλακτικα βρισκεις ευκολα και δεν ειναι ακριβα,η καταναλωση του δεν ειναι πολυ μεγαλη και δε με εχει προδωσει μεχρι στιγμης σαν συσκευη.συν το οτι εχει τα υλικα του στανταρ σε ολα τα μοντελα στην τιμη του φιλτρου.(ασχετα αν θα τα χρησιμοποιησεις η οχι) |
|
||||
|
||||
![]()
Απο τα δύο καλύτερα το 305 , το 205 το έχω σε 100λιτρο και δεν είμαι και πολυ ευχαριστημένος γενικα.
Εχω και εγώ το ιδιο θέμα με το κουμπωμα των σωληνων στην κεφαλή .. |
|
||||
|
||||
![]()
Kgf12345,
Πληρέστατος... Ευχαριστώ πολύ. Φαίνεται πως όλα τελικά έχουν τα + και τα - τους.... Εχω το eheim pro 3, όλα καλά όλα ωραία.. αλλά στάζει απο την κεφαλή και δεν είναι θέμα φλάντζας.... (τις άλλαξα πριν 15 μέρες)... Αυτή την στιγμή το χω σε λεκάνη... άκρη δεν βρήκα ακόμη... μίλησα και με Ελλαδα ενώ περιμένω απο Γερμανία mail.... Το πολύ να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα.... είναι θαύμα που δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με την υγεία των ψαριών μου.... |
|
||||
|
||||
![]()
καπου διαβαζα ενα θεμα τωρα προσφατα οτι σε καποια μοντελα υπηρχε προβλημα στην παρτιδα και ειχε πολυς κοσμος τετοιο προβλημα και σε καποιες περιπτωσεις την αλλαζανε την κεφαλη με καινουρια απτην αντιπροσωπεια.
δεν θυμαμαι αν επροκειτο για το μοντελο που εχεις ομως ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να το tanganyika τι λετε? | demka27 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 25-01-10 10:31 |
αντε και για να μην λετε | NIKOL | Φωτογραφίες μελών | 25 | 24-05-08 17:47 |
τι λετε? | dinos99 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 08-11-07 01:12 |