|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μερικές απορίες. Ποιές κιχλίδες είναι πιο ανθεκτικές ? Οι αφρικανικές ή οι αμερικάνικες ?
Ποιές συντηρούνται πιο εύκολα ? Ποιές αναπαράγονται πιο εύκολα ? Ευχαριστώ, Παναγιώτης. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κατα την γνωμη μ οι αφρικανικες
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί ?
Όσον αφορά τα άλλα ξέρεις να μου πεις τίποτα ? |
|
||||
|
||||
![]()
οι αφρικανες με διαφορα, ουτε μαλακο νερο θελουν ουτε πολλες απαιτησεις απο αποψη διαμορφωσης χωρου και γενικα ειναι πιο ανθεκτικα σε ασθενειες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το κατα ποσο ανθεκτικα ειναι καποια ψαρια ειναι και σε τι συνθηκες τα βαλεις...αναλογως το ειδος του ψαριου εχει και τις δικες του συνθηκες.οι αφρικανικες κιχλιδες θελουν πεχα 8 οπου ειναι πιο ευκολο εαν το νερο της βρυσης σου ειναι 8..οι αμερικανικες θελουν πιο οξινο νερο και θα χρειαστεις εξοπλισμο..εαν εχεις τις καταλληλες συνθηκες θα εχεις και γεννες και θα ζησουν οσο παει !
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() απο αναπαραγωγης παλι στα σημεια κερδιζουν οι Αφρικανικες κιχλιδες, αν και με τις καταληλες συνθηκες ολα "ευκολα" ειναι!
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!
Οι απαντήσεις σας ήταν διαφωτιστικές! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θελουν χαμηλο πεχα οποτε και εξοπλισμο που πας σε τυρφη(χωρις να εχεις σταθερο πεχα) και σε α.ο δευτερον παρατηρησα οτι συνεχεια ειχα ασθενειες στις γεννες τα ραμιρεζι ειναι εξαιρετικα δυσκολα σκαλαρια και δισκοι θελουν ποιο πολλα λιτρα... στις αφρικανες εχω ακουσει χωρις να ειχα ποτε οτι γενναν πιο ευκολα(αυτο με αβεβαιοτητα ) |
|
||||
|
||||
![]()
Ολα αυτα τα ψαρια (εκτος απο τις νανολιχλιδες) θελουν μεγαλα ενυδρεια.
Κοιτα πρωτα αυτο.
|
||||
|
||||
![]()
πιο ευκολα απο τα convicts δεν νομιζω να υπαρχουν και πιο ανθεκτικα(αμερικανες)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είμαι πολύ χαρούμενος! | ΠΑΝΟΣ1234 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 17-10-10 18:08 |
Ποιά είναι η αιτία της αμμωνίας????? | fitos100 | Θαλάσσια Βιολογία | 1 | 06-04-10 16:40 |
Τελικά ποιό είναι σωστό???? | fitos100 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 09-01-10 11:47 |
Ποιό είναι; | padelis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-11-08 14:39 |
Ποιό είναι το όνομα μου | Μάγγος Θωμάς | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 04-03-05 14:55 |