|
Λίπανση Φυτών Λιπάσματα,δοσολογίες,DIY λιπάσματα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αμα βρεις να με χαι......................ρετησεις!!!
εγω πηγα σε ολα τα μαγαζια κομοτηνη και δεν βρηκα πουθενα!ενας μονο ειχε Power4 και επρεπε να παρω παλετα για να μου φερει!!!
|
||||
|
||||
![]()
Τα καλα της Αθήνας παιδια!! βρισκεις ο,τι θες παντα..και σχεδον.....οτι ωρα το θες!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βρείς αντιστοιχο του power 4 , αρκεί να πετύχεις με πανω κατω τα ίδια στοιχεία, και στις ίδιες περίπου αναλογιες.
Και εγώ δεν εβρισκα στην Ρόδο και μετα απο αρκετό ψάξιμο βρηκα κάτι αντοιστοιχο το ecoquel της γεωπονικής , το χρησιμοποιω πάνω απο 2 μήνες χωρίς προβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
εβαλα κανα δυο τρεις γεωπονους να ψαξουν μηπως και βρουν...οσο για τα αλλα 2 μονο θειικο καλιο βρηκα αλλα και εκεινο τσουβαλι 40 κιλα μου εδινε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη το βρηκα σε αυτην την σελιδα 13 ευρω μαζι με τα μεταφορικα 250γρ...καλα ειναι πιστευω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα δηθεν καλα της Αθηνας....κανενα καλο δεν εχει η Αθηνα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
επρεπε να το παραγειλεις ρε κωστα να σου το φερουν..εμενα 3 ευρω μεχρι δυδιμοτειχο παιρνει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ακου τα καλα της Αθηνας...
1 μαγαζι στη Σωκρατους καθημερινα απο 08.30-14.30 κλειστα Σαββατο!!!...Αρα μονο για ανεργους Και το αλλο αν λαχει και εχει ειναι και παλι 09.00-15.00 και σαββατο 11.00-13.00...μιλαμε για ωραριο ΙΚΑ..... ***** Mod edit: Πιπέρι! Έσβησα μερικά off-topic, παρακαλώ να μείνουμε στο θέμα γιατί αυτή η συζήτηση δεν έχει τέλος και επίσης δεν είναι εδώ το κατάλληλο μέρος να γίνει ![]() Δεν εχουν αδικο τα μαγαζια με τα ωραρια....αν δειτε σε τι συνθηκες ειναι ανοιιχτα θα καταλαβετε....φοβασαι ακομα και να ανοιξεις την πορτα του αυτοκινητου σου μεχρι τις 14.00 το μεσημερι...μετα δε τις 15.00 δεν τολμας ουτε να σκεφθεις οτι θα μεινει ανοιχτος....απο τις 17.00 μονο τρελοσ θα εισαι για να κυκλοφορησεις.... Η ατακα του μαγαζατορα που του ειπα οτι εστω μεχρι τις 16.30 θα επρεπε να εισαι ανοιχτος ξερεις πια ηταν??? Ελα εσυ εδω μεινε και παρε τις εισπραξεις μαζι σου στις 16.30....ρε εδω ειναι μεσανυχτα η 16.30!!! Σαν το σκυλι θα φυγεις αν εχει συννεφια στις 16.30 και εχει καπως σουρουπωσει κιεσυ μου λες να περιμενω??? Τοσα πολα καλα εχει η Αθηνα με την ανοχη της αστυνομιας βεβαια!!! Αυτα φυγαμε ομως μαλλον offtopic οποτε συγγνωμη εκ των προτερων... Το power 4 ουτε εγω το βρηκα ευκολα...στον Πειραια το φερνει ενα ανθοπωλειο ως κεντρικοσ διανομεας....δεν υπαρχει αλλου στον Πειραια 2 φορες το χρονο... Αν εισαι τυχερος το παιρνεις αλλιως ταχυδρομικα οπως ειπε ο φιλος μερικα post πιο πανω...12 ευρω οπως ειπε αν θυμαμαι καλα δεν ειναι πολλα...αλλωστε εγω το πηρα το καλοκαιρι 9 ευρω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Maverick : 15-11-11 στις 16:26 |
|
||||
|
||||
![]()
ρε φίλος πιο ήρεμα σε παρακαλώ δεν είναι εκφράσεις αυτές...
προς Θεού, δεν είμαστε όλοι ρατσιστές... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=KOSTASGAVALAS;630337]
1 μαγαζι στη Σωκρατους καθημερινα απο 08.30-14.30 κλειστα Σαββατο!!!...Αρα μονο για ανεργους.Ειναι ανοιχτο αυτο το καταστημα,γιατι νομιζω ειχα διαβασει πως εκλεισε. Το power 4 ουτε εγω το βρηκα ευκολα...στον Πειραια το φερνει ενα ανθοπωλειο ως κεντρικοσ διανομεας....δεν υπαρχει αλλου στον Πειραια 2 φορες το χρονο...Δωσε διευθυνση,αν μπορεις. Αν εισαι τυχερος το παιρνεις αλλιως ταχυδρομικα οπως ειπε ο φιλος μερικα post πιο πανω...12 ευρω οπως ειπε αν θυμαμαι καλα δεν ειναι πολλα...αλλωστε εγω το πηρα το καλοκαιρι 9 ευρω...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιπανση: Ε.Ι. | Ηλίας | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 15-05-10 13:48 |
λιπανση | andreas213 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 18-08-09 00:56 |