|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ξέρεις τι πράγματα έχω κάνει στο ενυδρείο αυτό με το ψάρι μέσα ? Δέν παθαίνει τίποτα ! Είναι απο τα πιο ανθεκτικά ψάρια ! ------------------------- Όσον αφορά την αφίσα να την βγάλω ? Να βάλω κάποια άλλη ? ------------------------- Άντε ρε παιδιά πείτε τίποτα !! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Παναγιώτης Κ : 13-11-11 στις 18:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Διωξε χοντροκοκκα χαλικια και πετρες που εχεις μεσα , βαρελι ψευτικες ριζες και τσουρλους (κοτρονες) βαλε μονοχρομο χαλικακι ψιλοκοκο ή αμμο , ξυλα ή ριζες , και πλατυφυλλα φυτα κρυπτοκορινες ή ανουμπιες !
Και κρυψε την κουμουτσα στην γωνια παει ασχημα !
|
||||
|
||||
![]()
Όλα καλά αυτά που είπες και σε ευχαριστώ, αλλά φοβάμαι να βάλλω φυτά γιατί είχα βάλλει παλλιότερα και μου το έφαγε.Όσον αφορά τη διακόσμηση έχω σκοπό να το κάνω με ψιλή άσπρη άμμο, ξύλα και πέτρες όπως στο link που έχω στην αρχή αρχή.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 14-11-11 στις 20:36 |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβάμαι πως θα στρεσαριστεί πολύ το ψάρι με την ανακατοσούρα που θα γίνει στο βυθο και με τους θορύβους.
Ίσως είναι καλύτερα να βάλεις το ψάρι σε ένα βαρέλι αν έχεις μαζί με νερό απο το ενυδρείο σου,να φυλάξεις καναδυό κουβάδες νερό απο το ενυδρείο και να το αδειάσεις για να κάνεις τη δουλεία σου χωρίς να ταλαιπωρηθεί το ψάρι. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή ιδέα
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 14-11-11 στις 20:36 |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά πωλήθηκαν όλα τα ψάρια(τα δύο προηγούμενα και το severum & clown), το ενυδρείο διαμορφώθηκε και τα ψάρια αντικαταστάθηκαν απο labeo sharks 2, χήρες 3, plecos 6(νεογένητα 2 μηνών) και ροδόστομους.
Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια! |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω για τα υπολοιπα ψαρια, αλλα εβαλες 6 pleco?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πηγες και πηρες οτι να ναι. Μετα θα ανοιγεις ποστ με προβληματα στα ψαρια σου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια σε επιλογή ενυδρείου. | mac32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 10-04-11 14:11 |
Βοήθεια στο στήσιμο ενυδρείου | loki21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-09-10 17:25 |
Στήσιμο ενυδρείου - Βοήθεια! | Andrews | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-01-10 14:10 |
΄Βοήθεια για diy κατασκευή ενυδρείου | bakogiannisd | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 25-01-06 16:42 |
Βοήθεια για αγορά ενυδρείου. | babis85 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 18-08-04 22:06 |