|
|
||||
|
||||
![]()
αν ειδες 2...να ξερεις οτι εχει κι αλλα (το μενου
![]() Viva Cuba ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
VIVA !!
![]() ![]() ------------------------- Eκανα ενα μιξ απο τις τροφες που τα'ι'ζω τα μεγαλα μουλτι και τα ελιωσα τελειως,εγιναν σκονη..Λετε να τα καταφερουν ετσι τα μικρα η χρειαζομαι οπωσδηποτε αρτεμια?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη olga : 13-11-11 στις 10:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ουτε καν σκονη χρειαζεται...οπως τα ζωοτοκα...τριμμενο φλεικ και εισαι (ειναι) μια χαρα...
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 14-11-11 στις 12:49 |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Κλεοβουλε ειδες καμια κινητικοτητα στα δικα σου? Αν δεν μου ειχε κανει εντυπωση το ξυλο που εφαγε ο alto απο την θυληκια,δεν θα τα ειχα δει τα μωρα(ακομα δυσκολευομαι να τα δω..) |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι παίζεται και με τα δικά μου αλλά ψαράκια δεν βλέπω ακόμη.
Παρακολούθησα ένα ζευγάρι σε περιπτύξεις ![]() Αναμένουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια,σημερα μπερδευτηκα....Ειδα μωρα στην αλλη ακρη του ενυδρειου μαζι με αλλη θυληκια.Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι καινουρια μωρα η αν εφυγαν απο την αλλη..
Αν τα μωρα ειναι της πρωτης,μπορει να τα προσεχει σαν να ηταν δικα της? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πάει αυτό ήταν.............έχασα το ύπνο μου και το ξύπνιο μου τώρα για μέρες......
δηλαδή πόσο όμορφο μπορέι να είναι και ένα μικρό ενυδρείο.............τέλειο μπράβο μπράβο |
|
||||
|
||||
![]()
Να 'σαι καλα anastazioo
![]() Mερικες καινουριες φωτογραφιες και οι πρωτες αποπειρες με την μηχανη.. ![]() Ειναι πολυ ωραια αυτα τα ψαρακια τελικα! |
|
||||
|
||||
![]()
Σε μια σελιδα με πληροφοριες για κιχλιδες ειδα τα altolamprologus compressieps να λεει οτι θελουν PH 6.5-7.5 . ειναι δυνατον? μηπως ειναι λαθος? Πιο χαμηλο και απο malawi?. παιδια αρχαριος ειμαι. απλα το ειδα και μου φανηκε περιεργο. οριστε και το link
πολυ ομορφα ψαρια http://www.aquariumphoto.dk/altolamp...pressiceps.htm |
|
||||
|
||||
![]()
Λάθος γράφουν...
Γενικά παιδιά για κιχλίδες εδώ: http://www.cichlid-forum.com/profiles/ Υπάρχουν τα πάντα... ![]() Όσον αφορά το θέμα, πέτυχες ωραία ψάρια φίλη! Μπράβο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ολγα μενω μηχανιωνα εχεις καμια 4τραδα να μου πουλησεις απο τα μικρα γιατι δεν βρισκω πουθενα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαξε τις ρυθμισεις στα πμ σου,δεν μπορω να σου στειλω,ειναι απενεργοποιημενη η επιλογη σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να μου απαντησεις εδω γιατι δεν ξερω πως να φτιαξω το πμ μου?
------------------------- απλα ολγα αν μπορεις απαντησε με εδω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kammenos : 08-02-12 στις 15:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο με 'Lamprologus' multifasciatus | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 35 | 26-11-11 23:43 |
Νeolamprologus Multifasciatus | gta__156 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 25 | 23-03-11 16:28 |
Διατροφη multifasciatus | aNe | Tanganyika | 3 | 29-09-10 13:19 |
Neolamprologus multifasciatus | pavlos15 | Tanganyika | 35 | 07-06-10 23:32 |
Neolamprologus multifasciatus | panos84 | Tanganyika | 4 | 27-07-09 09:25 |