|
Λίγα λόγια για τα "rift lakes" Malawi, Tanganyika, Victoria, λίμνες γεμάτες ενδιαφέρουσες συμπεριφορές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπα , τα socofoli ειναι κλάσης ανώτερα.
'Εχω πολύ σοβαρά υπόψιν τα socofoli και η άλλη μου σκέψη είναι σκαλάρια , μελανοταινίες και ίσως cory σε χαμηλών απαιτήσεων φυτεμένο.. Είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις, όποιος θέλει ας προτείνει και τπτ αλλό.
|
||||
|
||||
![]()
Σκαλαρια με ραμιρεζι ειναι πολυ καλη επιλογη. Και εγω ετσι εχω το ριο μου. Ή πιθανον τιποτα απο Tanganyika μερια που μπορεις να βαλεις δυο-τρια χαρεμακια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα socolofi είναι πολυ δραστήρια ψάρια.Τα έχω στο ριο 240 μαζί με Labidochromis και είναι μια χαρά. Πιστεύω ότι όταν έχεις δύο χαρέμια(1m 3f)δεν υπάρχει θέμα υβριδισμού.
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω επιδη ειχα κιχλιδες -θα σου πω-αν ο χρονος σου δεν σου επιτρεπει να εισαι "συνεχια" με το χερι στο ενυδρειο-βαλε κιχλιδες(οχι οτι της παρατας και δεν ασχολισε)..ειναι πιο"νευρικα" αν θελεις απο τα σκαλαρια...εχουν απιθανα χροματα και συγχορουν και μερικα λαθακια..ασε που τα λιτουργικα εξοδα ειναι λιγοτερα καθως θελουν σκλιρο νερο οποτε αλαγη με νερακι βρισης/αντιχλοριο..ενω τα σκαλαρια θελουν μαλακο νερο+το φυτεμενο οσο νανε θελει και την μπουκαλα και πολυ περισοτερα πραγματα..ο κλεοβουλος σου ειπε μια πολυ καλι επιλογη..τα μισα τα ειχα και εγω)
|
||||
|
||||
![]()
Όπως είπαν και πιο πάνω, 2 χαρεμάκια αφρικάνικα δεν θα ήταν κι άσχημα! Είναι σχετικά πιο εύκολα ψάρια, με έντονους χαρακτήρες και πιο κινητικά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες! Το ενυδρειο το εχω παρει μεν αλλα ακομα το εχω και καθεται. Αυτο θα ειναι το 4ο ενυδρειο και τα οικονομικα μου εχουν αρχισει και κρασαρουν! Θα το παω οσο πιο οικονομικα μπορω , αυτος θα ειναι ο κυριοτερος γνωμονας... Για αμμο σκεφτομαι αμμο θαλλασινη πολυ καλα πλυμενη οποτε παω βουρ για οτι κιχλιδα βρω πιο οικονομικη(αφου παρω θερμοστατη και φιλτρο).
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi 700 λιτρα + 150 λιτρα sump | kouman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 99 | 10-03-15 09:51 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Προτάσεις pls | djagil | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 04-01-08 10:53 |
Προτάσεις | Genirous | Greek Aquarist's Boards | 1 | 29-04-07 03:41 |