|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Μα η σειρά που έχεις επιλέξει είναι ακριβώς αυτό, οικονομική στην κατανάλωση ρευματος. Αυτό είναι το βασικό τους πλεονεκτημα. Οτι αλλο και να δείς θα εχει παραπάνω κατανάλωση!!
Το καλό με αυτό είναι οτι το σφουγγάρι είναι σε μορφή προφιλτρου (πανω πανω, πριν ολα τα υλικά), οπότε οταν το ανοίγεις για να το καθαρίσεις, καθαριζεις μονο το σφουγγαρι ευκολα. Τωρα, αυτο για τους σωλήνες δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει. Εγώ, εδώ και ενα χρονο που τρέχω το 2213, δεν τους εχω καθαρίσει ποτε. Εχουν πιασει μια γλιτσα αλλα δεν έχουν επιδραση στην κυκλοφορία του νερου.
__________________
Γιώργος ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Όσο για συντήρηση είπαμε, όρεξη υπάρχει (ακόμα τουλάχιστον) ------------------------- Δεν βλέπω στο petcumulus spraybar.Σίγουρα δεν έχει; Που αλλού μπορώ να βρω;
__________________
http://kalamata.meteoclub.gr/ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη morfeas2002 : 09-11-11 στις 11:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
#3
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα εχουμε ξαναπει. Εξαλλου 10 ευρω το επομενο, δεν ειναι τραγικα πιο ακριβο. Και εχει και πολυ περισσοτερο χωρο για υλικα και ειναι μονο 8 watt. Για Sparybar ρωτα το ιδιο το cumulus με τηλεφωνο ή mail.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ δηλαδή προτείνεις αυτό;
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1260
__________________
http://kalamata.meteoclub.gr/ |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Aπο φιλο μου που εχει ενα eheim eco,δεν θυμαμαι ποιο ακριβως αλλα το εχει σε 60λιτρο,δεν ειναι καθολου ευχαριστημένος απο την ροη του.
Το καλύτερο θα ειναι να σου πουν παιδια που εχουν το συγκεκριμένο φιλτρο την αποψη τους για να αποφυγεις ακυρη αγορα.
__________________
Σταματήστε την ΓΗ να κατέβω... |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Με μια αναζήτηση στο γκόγκλη που έκανα, είδα θετικές απόψεις για το ecco pro.
Με μπέρδεψε μόνο ο Σπύρος που επιμένει για το πιο μεγάλο.
__________________
http://kalamata.meteoclub.gr/ |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Μα δεν λέει κατι περίεργο. Απλα λεει οτι εχει μεγαλύτερο ογκο, και επειδη η ροη, με το μπλοκαρισμα των υλικό και την αποσταση του φιλτρου απο το ενυδρείο μπορεί η ροή να μην σε ικανοποιεί. Γι'αυτο το λόγο περνεις το ποιο μεγάλο ωστε να εχεις ροή για "ξοδεμα" γιατι με 600 ονομαστική εισαι οριακα. Και αν εχει παραπάνω ροή απο αυτό που θελεις, τοτε την κοβεις λίγο απο τον ρυθμιστή.
![]()
__________________
Γιώργος ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | spirossd | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 06-12-10 09:57 |
Χαμηλή ροή εξωτερικού φίλτρου | stdev | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-06-10 14:09 |
Επιλογή 2ου εξωτερικού φίλτρου για rio 400 | xaftel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 14-03-09 21:38 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου. | ANXRI | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 09-02-09 00:35 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | thanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 29-08-04 15:11 |