|
|
||||
|
||||
![]()
απο οτι μου εχουν πει ειναι πολυ μικρα τα ενυδρεια μας για τετοια προιοντα
![]() ας σου πουνε κ η ποιο εμπειρη...... θα ανεβαζις νιτρικα μου ειπαν!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει ναι..Αλλα θα βαζω πολυ μικρη δοσολογια,ισα ισα.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω παυλε μηπος ειναι λιγω ρισκο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε τι ακριβως στοχευεις και θελεις να χρησιμοποιησεις αυτα τα προιοντα?
|
||||
|
||||
![]()
Για τα ταισμα ζωανθων,μανιταριων και σχετικων..Διαβασα πως ειναι καλο μια εβδομαδα να ταιζεις...Ισχυει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεις ότι τα ζωντανά σου δεν αναπτύσσονται, μπορείς να ρίξεις, με μέτρο, ας πούμε μισή από την αναγραφόμενη δόση.
Δε θα έριχνα ποτέ ληγμένα όμως. Τα συγκεκριμένα προιόντα τα χρησιμοποιώ προσωπικά, όπως λες, μια φορά την εβδομάδα. Έχω πετάξει όμως ένα από αυτά 1 χρόνο πριν την λήξη του γιατί δε μου άρεσε όπως διαλυότανε στο νερό. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
για "ζωανθων,μανιταριων" δε νομιζω πως αξιζει....το "σχετικων" αν το προσδιορισεις...ισως αξιζει η επιβαρυνση του νερου.
|
||||
|
||||
![]()
Μονο μανιταρια και ζωανθους εχω.. http://www.aquatek.gr/vb/showthread....501#post628501 Απο ο,τι βλεπετε στην 5η,6η,7η φωτογραφια που ειναι και τα clownfish,oι ζωανθοι που βρισκονται στον αριστερο βραχο,ειναι κλειστοι και σχετικα "ασπροι"..Φως στο σημειο αυτο υπαρχει αρκετο και κυκλοφορια..Κατι το εμφανες εκτος απο 3-4 απταισιες που θα τις βγαλω συντομα,δεν βλεπω να υπαρχει.Αυτος ηταν και ο λογος που αποφασισα να παρω αυτα τα δυο σκευασματα.Για να "ταιστουν" και να παρουν λιγο τα πανω τους.Τι να κανω?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαχνω φυτο | tsoum | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 13-12-10 00:51 |
φυτο | aquahobby | Αναγνωρίσεις φυτών | 6 | 27-11-10 03:08 |
Τι φυτο? | kospets | Αναγνωρίσεις φυτών | 2 | 13-04-10 20:05 |
Φυτο-αναγνωριση-αποριες | Θεοδωρος | Αναγνωρίσεις φυτών | 4 | 09-06-07 19:58 |
Aποριες, αποριες περισσοτερες αποριες | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-05-07 12:51 |