|
|
||||
|
||||
![]()
Παναγιωτη τους ζωανθους τους έβαλα εγω, τα μανιτάρια ήρθαν λαθρομετανάστες ..
![]() Η αλγη με κυνηγάει από τα φυτεμενα ... ![]() Να μειώσω τα βατ η την φωτοπεριοδο? Μαγνισιο που να το παω? |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη δεν καλυπτει ολο το βραχο αλλα μερικα σημεια...θα προτεινα ακομη να βγαλεις για λιγο το συγκεκριμενο κομματι βραχου..και με μια οδοντοβουρτσα να απομακρυνεις την περισσοτερη μηχανικα...μπορει να φυγει και ολη η αλγη ετσι χωρις να ζημιωσεις το βραχο.
|
||||
|
||||
![]()
Ντε ζα βου... Το εχω ξαναζήσει αυτό με το βουρτσακι... Αλλά τότε το αντιμετώπισα με co2
![]() ![]() ![]() Θα το κάνω σήμερα με μια μικρή αλλαγή νερού μαζί... |
|
||||
|
||||
![]()
Είχες δίκιο παναγιωτη, πολύ καλύτερα τα πράματα, καθαρίσε κατά πολύ (έως και 70%) κ μείωσα κ τα φώτα στα μίσα, (ανέβω μόνο 52βατ daylight) κ ελπίζω να απαλαγω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Η άλγη στην οποία αναφέρονται τα παιδιά ονομάζεται bryopsis και το βούρτσισμα κάνει τα πράγματα χειρότερα . Η άλγη αυτή όπως και το κυανοβακτήριο , είναι από τους αρχαιότερους οργανισμούς άρα και από τους "εξυπνότερους" με βιολογικούς όρους.
Βιάζομαι να φύγω στην "δουλειά" ![]() Τα λέμε αργότερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
....περιμένω νεότερα... την ψάχνω ήδη...
|
|
||||
|
||||
![]()
...ψάξε ... εγώ ψάχνω να βρω φωτογραφία του ενυδρείου μου με την bryopsis να τρέχει να προφτάσει το κυανοβακτήριο και την διατομική να παλεύει για μια θέση στον ήλιο μου
![]() ...ευτυχώς βρέθηκαν κάποια καλά παιδιά ![]() Όσο το ψάχνουμε κάτσε και απόλαυσε όλη την φάση από την αρχή και να γουστάρεις και όλα τα pest του κόσμου ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Παναγιώτη είναι χαμένος κόπος . Δεν είμαι απόλυτος φυσικά , αλλά βλέπω την ιστορία να επαναλαμβάνεται σαν de ja vou σε σχέση με τα φυτεμένα. ¶κου και γέλα ! Λοιπόν , η πρώτη μου επαφή με τα pests , η παρθενιά που λέμε , ήταν τα αγαπημένα μου υδρόζωα για τα οποία ξέστησα για πρώτη φορά το ενυδρείο στον δεύτερο μήνα λειτουργίας . Βάλε ένα ακόμη ξεστηματάκι για τον ίδιο λόγο , μαζί με λίγες πανέμορφες απταίζιες για παρέα και άλγες διαφόρων ειδών . Το στήνω ξανά και μια μετακομισούλα για αλαγή στον μήνα πάνω δεν με γονατίζει και το reef wannabe στήνεται στο νέο διαμέρισμα (ενοίκιο ![]() ![]() ![]() Πέρασε η ώρα , φεύγω . Stay tuned Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gaia : 08-11-11 στις 18:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πως το βουρτσισμα εκτος νερου μπορει να κανει τα πραγματα χειροτερα??
![]() μεσα στο ενυδρειο σαφως και θα εχουμε διασπορα...αλλα εξω με μηχανικη απομακρυνση και ξεπλυμα (με νερο ενυδρειου) του βραχου ...γιατι θα τα κανει χειροτερα? ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δ Ε Η -FOWLR | andreas72 | Παραλία - Beach Bar | 91 | 31-01-12 11:15 |
Βημα βημα fowlr πατρα | kokos125 | Fish Only | 52 | 29-12-10 21:54 |
FOWLR για Πικασο | Pritanis | Fish Only | 4 | 15-05-10 20:26 |
FOWLR & Soft Corals | mad | Reef | 40 | 17-07-07 13:38 |