|
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα κι εμενα μου χει δειξει στοιχεια αγαπης και αυτο με κανει και αναρωτιεμαι γιατι καποιες φορες αλλαζει ετσι αποτομα η συμπεριφορα του.
Μετα απο τη δουλεια που μπαινω σπιτι τρεχει πανω μου και ξαπλωνει για παιχνιδια.Εχει τυχει να τσακωνομαι με φιλο μες το σπιτι να φωναζουμε και να πηγαινει και να του γρυλιζει διπλα του(καλο δεν ειναι?) Το πρωι με το που ξυπναω με γλειφει για κανα δεκαλεπτο. Αν και δεν εχω καθολου εμπειρια και δεν ξερω τι να υποθεσω αυτο που φανταζομαι και ισως φταιω ειναι οτι οταν κανει κατι κακο ισως ειμαι πολυ επιθετικος,φοβαται και αντιδρα ετσι. Αυτο που με απαχολει ειναι αν διορθωνεται κατι τετοιο.Επισης δεν ξερω και τη ζημια που μπορει να μου προκαλεσει αν με δαγκωσει.Αν ειναι μια πληγη μικρη οκ αλλα αν ειναι κατι παραπανω? Εχει τυχει επισης να παει καποιος να τον χαιδεψει χωρις να εχει προηγηθει κατι να γρυλισει και να κανει κινηση να δαγκωσει. Οκ σπαζεται μαλλον που του χαλαει καποιος την ησυχια αλλα δεν ειναι τραβηγμενο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- http://www.dogforum.gr/v3/content.php? Ξεκινα το διαβασμα ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kixlidatos : 05-11-11 στις 13:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το σκυλακι μου!! | ErnieBall | Άλλα ζώα | 9 | 23-10-09 18:11 |