|
|
|||
|
|||
![]()
μολις εξοικιωθω με το ψαρακι μου θα το δοκιμασω και αυτο!
ηθελα επισης να ρωτησω τι ειναι αυτα τα μαυρα κοματακια που βρισκοντε μεσα σε δυκτι διπλα απο το φιλτρο. και πως μπορω να ελεγξω την ροη του νερου ------------------------- Παράθεση:
ηθελα επισης να ρωτησω τι ειναι αυτα τα μαυρα κοματακια που βρισκοντε μεσα σε δυκτι διπλα απο το φιλτρο. και πως μπορω να ελεγξω την ροη του νερου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη flea : 04-11-11 στις 15:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω ποιο φιλτρο εχεις αλλα για ανθρακας μου ακουγεται.φιλτραρει το νερο.δεν θα κανεις δουλεια με αυτο,αν και μπορεις να το αφησεις προς το παρον,αλλα θα χρειαστεις και βιολογικο υλικο.τετοιο ειναι και τα σφουγγαρια που εχεις στο φιλτρο.(λογικα)
το θεμα ειναι οτι οτι και ναχεις χρειαζεται στρωσιμο. το ψαρι παραγει αμμωνια μεσα στο νερο με τα αποβλητα του η οποια ειναι ακρως τοξικη για το ιδιο το ψαρι και μπορει να το σκοτωσει. αυτη η αμμωνια διασπαται απο βακτηρια που αναπτυσονται στο φιλτρο μας κιετσι το νερο μενει καθαρο για τα ψαρια. αυτα οσο πιο χοντρικα γινεται.οσο γρηγοροτερα αρχισεις το διαβασμα τοσο καλυτερα για το ζωντανο.διαβασε. |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω κατα ποσο διακρινετε, ριξε μια ματια στις φωτο..
|
|
||||
|
||||
![]()
στα δυχτακια 99% ειναι ανθρακας.κατω απτο ασπρο(αυτο που ειναι σαν βαμβακι περιπου) τι εχεις?σφουγγαρια η αλλο πραγμα?
|
|
|||
|
|||
![]()
σαν σφουγγαρι ειναι.. λευκο. η συσκευασια γραφει πως ειναι συνθετικα φιλτρα (σαν βάτες)
|
|
||||
|
||||
![]()
αν ολο αυτο το ασπρο ειναι βατα τοτε θα χρειαστεις και βιολογικο υλικο οπως siporax,substrat pro κλπ.η βατα που εχεις κανει την ιδια δουλεια(σχεδον)αλλα καποια στιγμη θα μπουκωσει και θα θελει αλλαγμα και τοτε θα θες στρωσιμο απτην αρχη.
θα πρεπει να σου πει καποιος που να εχει δουλεψει τετοιου τυπου φιλτρα γιατι δεν εχω εμπειρια να σε συμβουλεψω σωστα πανω σαυτο.πως θα το στησεις καλυτερα δηλαδη και με τι υλικα. |
|
|||
|
|||
![]()
στο πετσοπ που το αγορασα, αγορασα και μια σακουλιτσα με ανταλακτικες βατες και ο υπευθυνος του μαγαζιου μου είπε να την αλλαζω καθε 2 βδομαδες σε περιπτωση που δεν μπορω να την καθαρισω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχος...:( SOS!!! | abou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 07-05-10 21:32 |
μονομαχοι | GENITORAS | Bettas | 3 | 05-09-09 20:24 |
Μονομαχος | NiveOner | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-08-08 13:45 |
3 μονομαχοι σε 1 | melitropos | Bettas | 7 | 21-09-05 00:56 |
3 μονομαχοι σε 1 | melitropos | Bettas | 1 | 18-09-05 23:33 |