|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
500mg/5ml σημαινει 1ml = 100mg ουσιας
αρα για να προσθεσεις 2,5mg οπως αναφερει ο κλεοβουλος χρειαζεσαι 2,5/100=0,025ml /lit x40lit = 1ml τελικα δεν εισαι και τοσο χαλια στα μαθηματικα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
To πετυχα δηλαδη? Απιστευτο!
![]() Κανω λοιπον την πρωτη μου αποπειρα,θα ενημερωσω σε λιγες μερες... |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοεις οτι το 1ml το ανεφερες χωρις υπολογισμο?
![]() Ενα απο τα δυο : Α. Εισαι διανοια (αλλα δε το γνωριζεις) Β. Βαλε κανα τζοκερ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φυσικα αστειευομαι
|
||||
|
||||
![]()
μπαααα!!! την ειδαμε την τυχη της....(οπως και τη δικη μου)
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Xαραμι πηγε το ταλεντο μου στις θετικες επιστημες....
![]() ![]() Λοιπον,η θεραπεια εγινε,εχθες εκανα μια μεγαλη αλλαγη νερου μαζι με σκουπα(και παλι) και μπορω να πως πως εχει υποχωρησει εντελως. Τον ανθρακα ποσο να τον κρατησω στο φιλτρο?Καμια βδομαδα ? Θα με φαει τωρα η περιεργεια για το αν θα ξαναεμφανιστει στο κοντινο μελλον... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι.
Ελπίζω να ξεμπέρδεψες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μακαρι Κλεοβουλε,θα δειξει σε λιγο καιρο..
Σας ευχαριστω για την βοηθεια,ελπιζω να μην χρειαστει να το ξεθαψω συντομα το θεμα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ektozon και Bactopur direct | Xlapatsas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 12-11-10 13:54 |
περασε απο το ενυδρειο σας η BGA(κυανοβακτηριο)? | aiptek | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 32 | 05-08-10 00:37 |
κοκκινο κυανοβακτηριο | floridis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 27-06-08 09:11 |
Φυτα και Costapur,Bactopur,Mycopur | ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 28-04-06 09:46 |
Bactopur | Mariel | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 10-05-05 08:07 |