|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
To ενυδρειο ειναι πολυ ομορφο και προσεγμένο. Πολλα μπραβο.
ΝΟ3 εχεις 0 ? Εισαι σιγουρος ??? Μετα την αλλαγή μετρας ? Η μοναδικη μου ενσταση ειναι οτι το υψος του ενυδρειου ειναι σχετικα μικρο για το τελικο μεγεθος των σκαλαριων...... |
|
||||
|
||||
![]()
Σ ευχαριστώ πολύ!
NO3 δεν έχω μετρήσει ακόμα γιατί περιμένω τα τεστάκια,σίγουρα δεν έχω μηδέν. Το ύψος του ενυδρείου είναι σχετικά μικρό αλλά δεν το θεωρώ απαγορευτικό. (γι αυτο τα πήρα και μικρά μήπως στο μέλλον πάρω μεγαλύτερο) |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο, βαλε 2 σκαλαρακια ακομα.........
|
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο το ενυδρειο σου!! το ph πως το ριχνεις?? απο οτι ειδα εχεις μεσα φυλλα catapa!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όπως το ρίχνεις και συ φίλε βασίλη, με τα catapa και alder cones...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσπάθεια για βιοτοπικό | ΧρήστοςΠ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 59 | 26-06-10 17:30 |
Βιοτοπικό Ν. Αμερικής | hitman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 7 | 05-03-09 13:02 |
Βιοτοπικό Δίσκων | satrianius | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 34 | 01-09-08 12:20 |
Βιοτοπικά Ενυδρεία | pani | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 07-08-07 17:06 |
Βιοτοπικά ενυδρεία. | safi | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 02-07-07 16:54 |