|
|
||||
|
||||
![]()
μια ερωτηση τα ανσιστρους απο ποια ηλικια μπορουν να αναπαραχθουν?
χρειαζεται καποια προετοιμασια αλλαγη θερμοκρασιασ για να γινει το νταλαβερι? ------------------------- να σου ζησουν τα μικρα!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 31-10-11 στις 14:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγω τα ειχα αγοραση πριν ακριβως ενα χρονο μικρα.δεν ηξερα τι φυλο ηταν και πηρα 3 ψαρακια.ακριβως μετα ενα χρονο(χθες) βρηκα αυτα τα μικρουλια.αυγα δεν ειδα αλλα ειδα οτι εσκαβαν κατω απο το ξυλο συνεχεια τον τελευταιο καιρο.φανταστικα οτι τωρα ξεκινανε το νταλαβερι αλλα μαλλον το ειχανε κανει πιο νωρις.το σκαψιμο κατω απο τα ξυλα ειδα εγω σαν εξτρα συμπεριφορα τον τελευταιο καιρο.
τα εχω μαζι με guppy , γαριδουλες red , και corydoras. τα υπολοιπα τωρα θα τα μαθω και εγω. το αρσενικο παντος εχει μουστακια και ειναι πιο μεγαλυτερο σε ογκο πιο χοντρο θα ελεγα σε σχεση με την θυλικια μου. ------------------------- ενα βιντεακι απο χθες που δεν ηξερα ακομη εαν γεννησαν τα corydoras η το sp3.γιατι αναμενω και γεννα απο τα cory. ------------------------- αγουρακι σπιρουλινα και κολοκυθακι ισχυουν αυτα πανο? να τα βαλω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gemen : 31-10-11 στις 14:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι βεβαια..τα λαχανικα τους αρεσουν.
ειναι πολυ σημαντικο να εχουν ξυλο τα ειδη αυτα. τα δικα μου τα εχουν φαει κατα το ημισυ ![]() ![]() ![]() οταν δεις τον αρσενικο να μη βγαινει απο την κρυψωνα του ουτε για φαι... τοτε.. ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν το επιασα πανο το τοτε??? χοροπηδα?
|
|
||||
|
||||
![]()
τοτε.....φροντιζει αυγα η μωρα στη φωλια..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχω και αλλα να δω?? οοοοοο... ποσα στον αριθμο κανουν?
|
|
||||
|
||||
![]()
κιαλλα αυγα σημερα.
και απο πανω ο αρσενικος και δεν κουνιεται καθολου. κιτρινες πολλες μπιλιτσες ολες μαζι σε μια καλη κρυψωνα απο το ξυλο.αναμονη για το ποσο καιρο θα βγουν μικρα απο τα αυγα. θα χει κανα δυο τρεις μερες που ηταν σε εκεινο το σημειο ο αρσενικος και σημερα τα ειδα τα αυγα. αναμονη για περισοτερες πληροφοριες. τα πρωτα μικρα ειδη ζουν και βασιλεουν. και εχουν πολυ πλακα με την τροφη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννα corydaras albino! | mixalis p | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 21 | 08-12-11 23:48 |
Ancistrus sp.3 albino | imichal | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 27-03-11 18:36 |
γεννα corydoras albino | AXEL | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 18-11-08 06:19 |
sos πρωτη γεννα | gleboukas | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 5 | 09-02-06 01:16 |
πρωτη γεννα | inser | Malawi | 3 | 26-05-04 15:38 |