|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαρηστωωωωω
![]() εχω χωρο για 2 Ocellaris Clownfish http://www.liveaquaria.com/product/p...755&pcatid=755 και δυο Firefish http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+2124+168&pcatid=168 ????? |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας παιδια. εχω ενα ενυδρειο 100 λιτρα και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω αυτο το ψαρι στο ενυδρειο μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
πονεμενη ιστορια αυτο το ψαρι. κανε αναζητηση για "μανδαρινος-mandarin fish".
θελει ωριμο και σχετικα μεγαλο ενυδρειο ωστε να μπορει να εχει παντα επαρκεια σε πληθυσμο κωπηποδων που αποτελουν την τροφη του. στο 90% τουλαχιστον των περιπτωσεων δε δεχεται καμια αλλη τροφη. αν ξεκινας τωρα....καλυτερα να το ξεχασεις...εκτος αν σε τρελλαινει τοοοοοοοοοσο πολυ ωστε να ασχοληθεις με καλλιεργεια κωπηποδων κ.τ.λ... μπελαλιδικες ιστοριες που μονο μια "μεγαλη αγαπη" μπορει να μας κανει να τις υποστουμε αγογγυστα..
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κανε εσυ το ενυδρειο και σε ενα χρονο το ξανασυζηταμε....αν εχεις και αλλους ανταγωνιστες τροφης..αν εχεις refugium...αν το θελεις ακομη ή αποφασισες να στοκαρεις με αλλα ψαρια που σου αρεσαν παραπανω η ειναι πιο ευκολα...αν ...αν....αν.... ως τοτε θα εχεις και το χρονο να κανεις την αναζητηση σου και να μαθεις πολλες λεπτομερειες για το ψαρι αυτο..
|
|||
|
|||
![]()
οποτε το διαγραφω απο την λιστα μου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα ελεγα οτι στο ξεκινημα ειναι μια σοφη κινηση για να αποφυγεις μπελαδες...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μερικες ερωτησουλες... | kourba | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 11-09-09 22:25 |
διαφορες ερωτησουλες | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 16-05-08 21:37 |
ερωτησουλες... | μελινακι | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 07-03-08 14:30 |
2 ακομα ερωτησουλες | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 24-01-08 09:10 |
ερωτησουλες! | χοχλακας φωτης | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 8 | 13-01-05 11:37 |