|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα φίλε. εγώ δεν είχα κανενα πρόβλημα, ειχα κλήση 10-15% και δεν την "στερέωνα" με τιποτα, είχα μέσα μόνο χαλικάκι.... http://www.aquatek.gr/vb/showthread....ghlight=kostas το γρασιδάκι μου γέμισε και "έδεσε" την κλήση...
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οι παρατηρησεις μου αν επιτρεπεις:
μου δινει την εντυπωση οτι το ενυδρειο σου εγειρε και ολα κουνηθηκαν προς τη γωνια πισω δεξια. Οι προτασεις μου: Αναμειξε τα υλικα hardscape χωρις ομως να γινονται μπουγιο. οι πετρες ειναι καλο να βυθιζονται ελαφρα στο χαλικι για να φαινονται φυσικες αλλα σκεψου τα υψος των φυτων οταν μεγαλωσουν. διατηρησε ομως καποια κενα μεταξυ τουςκαι μη τα στρημωχνεις. μην αφηνεις να κρυφτουν τα ακροριζια δεξια πισω απο τις πετρες. αντιθετα τονισε τα για να δωσουν δραματικο τονοπχ να αναπτυσονται πανω και αναμεσα απο τις πετρες.. Η ριζα ετσι θα φανει σα να βρεθηκε εκει τυχαια και πιαστηκε παρα οτι την εμπηξε καποιο χερι. θα σου προτεινα να μη κολλας πανω στο τζαμι στη προσπαθεια να αποκτησεις βαθος μονο ασε λιγο αερα και για λογους συντηρησης κυκλοφοριας κλπ. Τελος στρωσε το χαλικι με ενα τριγωνο ξεκινωντας απο τις ακρες χαμηλα μπροστα προς τα πισω και πανω πριν βαλεις το hardscape. κατοπιν βαλε τα υλικα σου. κρατα λιγο χαλικι στην ακρη για να συμπληρωσεις μετα στα σημεια που χρειαζεται. Συγγνωμη αν γραφω πολλα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το στήσιμό σου!
Εγώ θα εβαζα μερικα ακομα ξύλα να βγαίνουν προς τα εξω. Οχι προς τα πανω δηλαδή, αλλα προς την απεναντι διαγωνίως γωνία, με κλίση απο 40-60 μοιρες! Ακουγεται περίεργο, αλλα αν είμασταν απο κοντα, θα ελεγα "ετσι" κ θα ξεμπερδευαμε! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλή αρχή!!!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια εικονα 1000 λεξεις ......
δες τι εκανε ενα παιδι απο το φορουμ με παρομια υλικα δες να παρεις ιδεες παντως μεχρι τωρα τα πας πολυ καλα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=51253 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φώτα σας για τα φώτα μου παρακαλώ!!! | Tassos1 | Φωτισμός | 3 | 13-03-08 15:00 |
ενυδρείο κιχλίδων,τα φώτα σας παρακαλώ :) | frits | Malawi | 7 | 14-12-06 01:26 |
τα φώτα σας παρακαλώ | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Malawi | 6 | 10-02-06 23:41 |
φυτεμένο ενυδρείο-λίγη βοήθεια παρακαλώ | yannis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 07-10-05 12:04 |
Τα Φώτα σας παρακαλώ!!! | ababapanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 14-03-04 01:13 |