|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγινε σ'ευχαριστω πολυ!! περιμενω και αλλες αποψεις-συμβουλες!!!
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα το καλητερο ειναι να τα καθαρισεις σχολαστικα μην εχει μεσα σε καποια τριπιτσα κανενα σαλιγκαρι και βρωμιση και να τα βρασεις ωστε το νερο να κοχλαση μετα τα ξεπλενεις με αυθονο νερο και ειναι ετοιμα,εγω δεν βαζω κατι αλο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι πέτρες από την παραλία είναι 95% ασβεστοληθικές που σημαίνει ότι αν τις βάλεις μέσα στο νερό θα το σκληρύνουν πολύ! Αυτό κατά πάσα πιθανότητα να δημιουργήσει πρόβλημα στο καβούκι τους (συγκεντρώσεις βαρέων μετάλλων στο καβούκι).Το βράσιμο και το ξέπλυμα θα βοηθήσει στην αρχή αλλά δυστυχώς η πέτρα δεν θα πάψει να είναι ασβεστοληθική.Εγώ θα έλεγα αν μπορείς να βρείς ποταμίσιες ,από κάποια λίμνη ή κάποιο ηφαιστιακό πέτρωμα αν δεν κάνω λάθος!Δεν είναι βέβαια κάτι ανησυχητικό γιατί λογικά με κάθε "ξεφλούδισμα" θα φεύγει! Η δικιά μου χελωνίτσα το έχει αυτό και δυστυχώς είναι κάτι που δεν μπορώ να αποφύγω γιατί το νερό εδώ που είμαι είναι ήδη πολύ σκληρό!
|
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον πρεπει να αλλαξει μερος αυτο ποστ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω πολυ! θα δω τι θα κανω τελικα!!!
![]() τι να κανω ρε παιδια δεν ηξερα που να βαλω το ποστ ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι πρεπει να κανω??? | Nikos95 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 20-11-08 15:38 |
ψιλόκοκκο παραλιας? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 29-08-07 21:05 |
εξωφθαλμια τι πρεπει να κανω | chris129 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 42 | 15-05-07 08:58 |
τι πρεπει να κανω | chris129 | Malawi | 9 | 02-04-07 22:50 |
πετρες παραλιας για διακοσμηση... | silver | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 30-09-04 03:00 |