|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ολα καλα λοιπον
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον εδωσα πισω στο πετ τα εξεις--->νεον τετρα,ζεβρες,παγκασιο.και κρατησα ενα ζευγαρη ξιφο ενα ζευγαρι γκαπυ ενα ζευγαρι μπαλουν,μια ακτινογραφια ενα πλακοστομο,τις γαριδουλες μου(ρεντ τσερρυ),5 σαλιγκαρια ζεβρες.θελω να το κρατησω για ξιφο πιστευετε οτι τα αλλα μιας και ζωοτοκα ταιριαζουν πειτε μου τι πρεπει να βγαλω και ποσους ξιφο πρεπει να χω ωστε η κοινωνια τους να ειναι οκ.???επισεις πηρα ενα φαμακο για ικ προτοζυμ αλλα διαβασα τις οδηγειες και λεει οτι δεν πρεπει να μπει σε ενυδρεια με γαριδες και σαλιγκαρια ξερει καποιος κατι???το ικ εφυγε μονο του με αυξηση της θερμοκρασιας μονο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να και το δικο μου! | christosvn | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 15-02-10 00:25 |
να και το δικο μου! | Πάνος | Nano Reef | 30 | 25-12-09 00:23 |
να και το δικο μου | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 21-09-09 18:43 |
να και το δικο μου | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-06-09 19:17 |
Να και το δικο μου | petde | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 13-03-09 21:41 |