|
|
||||
|
||||
![]()
Θα σε γελασω, αλλα μπορεις να παρεις τηλεφωνο σε καποιο καταστημα να ρωτησεις
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν εψαχνα εγω για τ8 λαμπες δε μπορεσα να βρω πουθενα.για τ5 ειχα βρει κατω στο κεντρο πισω απτη σοφοκλεους σενα δρομακι με πολλα μαγαζια με φωτιστικα κλπ.για τ8 δε βρηκα πουθενα.καυκα δεν ειχα ρωτησει βεβαια.και δεν εχω παρει ακομα
![]() παντως για τ5 εχει και ο ωκεανος στη βουλιαγμενης αν θυμαμαι καλα ειχε κατι sylvania νομιζω,αλλα δεν ξερω αν θα σου κανουνε.ειχανε και καλλωδιο οποτε δεν ξερω αν θα σου καθονται η θελουνε το δικο τους μπαλαστ.και θαναι και πιο ακριβα αποτι απο ηλεκτρολογικα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παρε τηλεφωνο και να μην τα εχουν ετοιμοπαραδοτα θα σου τα φερουν. Ενέργεια Κ.Μαυρομιχάλη 21, Πειραιάς 185 45 Τηλέφωνο: 210-4119634 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν κάποιος ενδιαφέρεται, έχω 4 σετ έτοιμα για λειτουργία.
Είχα κατεβάσει, μάλιστα, την ακόλουθη αγγελία. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=56186 (τα πράγματα βρίσκονται στν Αθήνα) |
|
||||
|
||||
![]()
παρε εδω δεν θυμαμαι ποιο μαγαζι ειναι απο κει πηρα και γω ξερω μονο το κινητο του και νομ,ιζω ειναι αθηνα 6 ευρω το ζευγαρι.6980520808
|
|
||||
|
||||
![]()
στο Καφκας δ ειχαν κ μου ειπε οτι δ είχαν ποτε τετοιο πραγμα.
καπου κοντα στην αγια παρασκευη ξερει κανεις που θα βρω? |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο το τηλ το πηρες?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στεγανα ακροφυσια τ8 | dimis_george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 18-09-10 14:24 |
ακροφυσια | megle | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-03-10 12:24 |
Στεγανα ακροφυσια | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 05-04-09 21:53 |