|
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου πω μονο οτι στο γαριδαδικο που το εχω δεν ριχνω καθολου λιπασμα, εχω ελαφρα λιγοτερο φωτισμο απο εσενα, και αρχισε να αναπτυσσεται απο την πρωτη εβδομαδα.
Θα ελεγα μην ριξεις αρχικα καθολου, αστο να βρει την ισορροπια του, και ενα βημα καθε φορα. Η μονη διαφοροποιηση με το δικο μου ειναι οτι εχω "ροζ" λαμπα πιο καταλληλη για φυτα
|
||||
|
||||
![]()
Οπως σου ειπε και ο προηγουμενος κατα μεγαλο ποσοστο ευθυνεται η χρονικη διαρκεια φωτισμου. Βαλε τον χρονοδιακοπτη σου και θα δεις αμεσως την αναπτυξη του κερατοφυλου. Εγω εχω φταση σε σημειο να το πουλαω σε πετ σοπ γιατι μου μπουκωνη τα ενιδρυα φυσικα με ανταλλαγη σε τροφες οχι χρηματα.
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ ότι φταίει ο φωτισμός. Και η ένταση του φωτισμού παίζει ρόλο. Να σου πω την εμπειρία μου. Σε γκαποενυδρείο 80λιτρο με 11W, ίσα ίσα που αναπτύσσεται. Στο κοινωνικό, με μικρότερη φωτοπερίοδο και 0,6W ανά λίτρο πετάω μια σακούλα τον μήνα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά όντως πρέπει να έφταιγε ο φωτισμός. Δεν μπορώ να πω ότι είδα μεγάλη διαφορά, αλλά σίγουρα σταμάτησε να σαπίζει. Θα δω πως πάει και τις επόμενες μέρες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πώς να καταλάβω αν η java moss σάπισε; | xristoss | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 24-08-11 09:48 |
Κερατόφυλλο! | G.GEORGIA | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 22-10-10 09:37 |
κερατόφυλλο | mitsos1975 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 12-10-10 19:15 |
κερατόφυλλο και NO3 | sailim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 19-02-10 22:38 |
Όπως το κερατόφυλλο | sailim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 13-02-10 00:12 |