|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mη παιζετε με τους θερμαντηρες.
Πιο πολυ θα πειραξει το ψαρι η αποτομη ανοδος της θερμοκρασιας. Σταδικα (2-3 βαθμους την ημερα) επρεπε να ανεβαζεις τη θερμοκρασια μεχρι τους 18-22 C.
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα τα χρυσοψαρα ειναι ανθεκτικα στην χαμηλη θερμοκρασια, αλλα το σωστο ειναι ηδη να ειχε μπει σε λειτουργια ο θερμοστατης, ακριβως για να μην εχεις παιξιμο με την θερμοκρασια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απλα οταν λεω ανεβηκε,εννοω οτι επιρεαστηκε απο την θερμοκρασια του σπιτιου! τελικα εφτασε 21-22 και σημερα,απο την ωρα που ξυπνησα,μου φαινεται φυσιολογικα το ψαρι. παντως εχω εναν θερμοστατη,αλλα δεν τον εχω βαλει! ενταξει αυτες τις αποτομες διακυμανσεις δεν τις εχω καθε μερα! επειδη ειναι χρυσοψαρα,ειπα να τα εχω σε θερμοκρασια δωματιου....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν πεφτει πολυ καποιες ωρες, καλο ειναι να εχεις μεσα το θεμαντηρα, σε μια μινιμουμ θερμοκρασια για ασφαλεια. ------------------------- Προετοιμασου ομως και για το επομενο καλοκαιρι σιγα σιγα ![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 18-10-11 στις 17:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ας ειναι καλα,και το επομενο καλοκαιρι ειμαι ικανος να φυσαω απο πανω για να πεσει η θερμοκρασια!!!
![]() σοβαρα τωρα παντως,το καλοκαιρι που περασε,δεν ξεπερασα τους 25 βαθμους c! εχω ανοιχτο καπακι και ολα οκ!! Υ:αλλαξαμε και εικονα βλεπω; να βαλω κι εγω μια δικια μου να παιζω την ηλεκτρικη,να γινουμε πολλοι; ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δεν μπορω να αλλαξω την εικονα μια και δεν εχω προσφατες με την κιθαρα αλλα θα σας φτιαξω αλλιως, ασε που χαλασαν τα δαχτυλα μου απο τα κλειδια. Αλλα και η ψυχη να βγει το χουι μενη που λεει και η παροιμια.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ψωνιοοοο!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πτωση gh και kh!!! | georod7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 27-04-11 00:46 |
Αποτομη πτωση ΡΗ ! | olga | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 11-12-10 08:40 |
AO και πτωση pH!!! | Πάνος | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 25-02-08 22:30 |
πτωση PH | fishme1 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 28-11-06 18:14 |
ΠΤΩΣΗ ΚΗ, GH, PH | misfit | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 29-02-04 21:24 |