|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραια οποτε κοιταω για θυληκα για να μην νιωθει πια μοναξια, αν και δυσκολα πιστευω οτι θα βρω στο μεγεθος του αν και δεν νομιζω να υπαρχει και τοσο μεγαλο προβλημα! το χαρεμι πως παει? 1 αρσενικο 4 θυλικα?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω πολυ και τους 2 για τις απαντησεις σας! καληνυχτα !
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ πιστεύω ότι είναι Metriaclima (όχι πια Pseudotropheus) greshakei.
Πολύ κυριαρχικό ψάρι ![]() Είχα για καιρό μόνο αρσενικά (δεν έβρισκα θηλυκά) μαζί με maingano και Ladidochromis. Αυτό που απέμεινε έγινε 14-15 εκ. και προσπαθούσε να ζευγαρώσει με ότι ψάρι συναντούσε ή διέκοπτε το ζευγάρωμα άλλων ψαριών ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω ενα μικρο χαρεμακι απο αυτο 1 αρσ και 2 θυληκα και το ενα ειναι μπουκομενο
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγνωμη θα ηθελα να ρωτησω κατι, το metriaclima greshakei εχει διαφορα σαν ψαρι με το pseudotrofeus greshakei?
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalhs1987 : 19-10-11 στις 15:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το πρωτο ειναι μετονομασια του δευτερου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωριση | akis.orestiada | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 23-11-10 22:10 |
Αναγνωριση | ANEMOS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 07-11-07 10:34 |
αλγη αναγνωριση-φυτα αναγνωριση | jimfytakis | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 22-09-07 12:15 |
Αναγνωριση | ANEMOS | Malawi | 42 | 15-09-06 20:32 |