|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε oldschool12, απλά μια ερωτησούλα: Μήπως έχεις βάλει κάποιο διακοσμητικό ξύλο μέσα στη σύνθεση του ενυδρείου σου?
|
|||
|
|||
![]()
Οχι! μονο ασβεστολιθικές πέτρες αμμο και αραγωνιτη μιας και προοριζετε για malawi.Ενταξει δεν μπορω να πω οτι εχω θολό νερό η κατι τετοιο αλλα εχω δει και ενυδρεια που το νερο ειναι οντως κρυστάλλινο. Οι περισσοτεροι πετ σοπαδες παντως η αληθεια ειναι οτι προτείνουν ανθρακα. Επίσης εχω ακουσει οτι για μαλαουι δεν χρειάζετε και παρα πολυ φως. εχω 2 λαμπες 35w μια λευκη και μια ροζ. μηπως να αποσυνδέσω την λευκη οταν με το καλο μπουν τα πρωτα ψαρακια η να αλλαξω και να βαλω καποιο αλλο τυπο λαμπας-χρωματος κτλ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τα τρελλόψαρα τις αφρικάνες που θα μπλέξεις λίγο χλωμό το βλέπω να έχεις ποτέ νερό κρύσταλλο χωρίς το παραμικρό σωματίδιο να αιωρείται, γιατί παραείναι υπερκινητικές, ανακατεύοντας το βυθό.
Ο άνθρακας δεν θα σε απαλλάξει από τυχόν σωματίδια στο νερό, αλλά το ενυδρειακό βαμβάκι. Μην ανησυχείς πάντως, γιατί το ενυδρείο σου είναι ακόμα φρέσκο. Σιγά-σιγά το φίλτρο θα καθαρίσει το νερό και θα στο κάνει σχεδόν κρύσταλλο όπως επιθυμείς. Λίγη υπομονή. Η ροζ λάμπα έχω την εντύπωση ότι χρησιμοποιείται στα ενυδρεία με φυτά. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γι'αυτό όμως, περίμενε λίγο για επαλήθευση. Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου και τί διαστάσεις έχει?
Το air diffuser, είναι αεραντλία... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 15-10-11 στις 07:43 |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ενταξει υπομονη εχω. ενα ανουμπια ειναι 200 λιτρα 80χ42χ60. Ναι για την ροζ την λαμπα νομιζω και γω οτι ειναι για φυτα. τι αλλη λαμπα μπορω να βαλω για ποιο σκοτινό τοπιο αλλα και ομορφο παραλληλα?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 15-10-11 στις 07:42 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νερο | silia | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 5 | 04-09-11 20:09 |
Πρασινο νερο | kokos125 | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 16-12-09 12:13 |
ΝΕΡΟ | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 02-07-08 20:54 |
Νερο βροχης | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 05-08-07 10:10 |
**** Νερο **** | caverman | Ιστοσελίδες στο Internet | 1 | 10-05-06 09:42 |